Bez srama 21702 pregleda 08. travnja 2019.

Ovih šest horoskopskih znakova se najbolje ljubi

couplegoals@instagram

Iz njih jednostavno pršti strast

Jesi i ti među njima?

1. Ovan

Ovnovi se dobro ljube zato što žele biti dobri u tome i vraški se trude da budu, piše YourTango. A ako im tijekom poljupca pokažeš da to rade izvrsno, samo ćeš ih potaknuti da budu još bolji i bolji i bolji... A kad te Ovan ljubi, on to čini iskreno, baš uvijek. I zato mu vjeruj...

2. Bik

via GIPHY

Bikovi su najstrastveniji znak zodijaka, pa i ne čudi da se izvrsno ljube. Osim što obožavalju ljubiti, strastveni su i 'pod plahtama', a predigra je za njih zlato. Njima su strast i ljubav 'u malom prstu', a samo im se trebate prepustiti da postanu i vama...

3. Rak

Rakovi su veliki zavodnici, a njihova je osobnost toliko divna da im je skoro pa nemoguće odoljeti. A tek kad vas poljube... To je, malo ćemo sad pretjerati, iskustvo koje mijenja život. Njihov je poljubav čaroban!

4. Lav

via GIPHY

Lavovi će se potruditi impresionirati vas vlastitim sposobnostima, a među tim sposobnostima je svakako i ljubljenje. Oni su, zapravo, najbolji u ljubljenju od svih znakova, a to je najviše zato što su najbolji u svemu! Jasno.

5. Škorpion

Poljupci sa Škorpionima su često iznenadni, ali kad se dogode, poželjet ćete još. No, njima ljubljenje nije nešto u što se lako upuštaju, jer sve mora biti apsolutno savršeno kad nekoga odluče poljubiti. Ljubav i strast su obavezni. A onda se dogodi čarolija.

6. Strijelac

via GIPHY

Ako želiš poljubiti nekoga tko je totalno free spirit i tko ne razmišlja o posljedicama tog poljupca, odaberi Strijelca. Taj će poljubac biti drugačiji, malo 'pomaknut', ali bit će ti jedan od najboljih u životu!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dercilyne@gmail.com

    dercilyne@gmail.com

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    Zanimljivo :O