Prvi 35476 pregleda 26. lipnja 2020.

Ljetni JoomBoos magazin je vani: Bogatiji nego ikad!

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina u kojemu ćete uživati na plaži ili gdje god već provodite ovo ljeto - napokon je na kioscima!

Omiljeni magazin za tinejdžere, a i sve one koji to nisu, možete od danas pronaći na svim kioscima Tiska i iNovina u Hrvatskoj te na kioscima u Bosni i Hercegovini po cijeni od 30 kuna, odnosno 7,35 bam!

NAJCOOL DOSAD - s najboljim poklonima!

Ovaj je ljetni broj najbogatiji i najcool dosad - u njemu vas čekaju najcool pokloni, celebrity tetovaže i knjižica najboljih JoomBoos kvizova, također vas čeka i 19 predobrih postera omiljenih zvijezda, super priče, najvažnije YouTube vijesti i najhot celebrity tajne, a donosimo vam i nikad dosad viđene teme koje će vas iznenaditi i šokirati!

Pitali smo vas, JoomBoos fanove, što mislite o prekidu 8rasta9 i xniks2x, a u magazinu pročitajte što ste o tome pisali. Naša Doris odgovorila je na tajne koje ste joj slali u inboks, a Petra je na jedan dan postala ljubavni guru i odgovorila na sve vaše ljubavne upite i probleme. 

Donosimo temu 'Čitam ti iz dlana', gdje poznata vidovnjakinja predviđa budućnost najpopularnijih regionalnih youtubera, a uz to listajte najdetaljniji shopping vodič ljetnih trendova i kupaćih kostima, zabavite se uz još kvizova, riješite posebnu JoomBoos križaljku, čitajte ljetne ispovijesti i horor priče i saznajte sve o našoj novoj seriji 'Teini dnevnici' u insajderskom dnevniku!

Fotkaj i osvoji super cool nagrade

 | Autor:

Požurite na sve kioske Tiska i iNovina u Hrvatskoj i BiH, jer vaš vas primjerak JoomBoos Videostar magazina već čeka! A najkreativci koji nam pošalju fotke s naslovnicama magazina i u rimi opišu što im se u novom broju najviše svidjelo, mogu osvojiti vrijedne nagrade - TheSikrtov ili Nikin parfem s dmerch.shopa te još brojne cool JoomBoos darove!

Požuri, prolistaj i zabavi se!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?