10 stvari koje te izluđuju kod staraca

Ovih deset stvari te totalno izluđuju kod tvojih roditelja.
Vidi originalni članak

Odnos s roditeljima nije lagan. Nekad oni ne razumiju tebe, nekad ti ne razumiješ njih; oni žele sve najbolje za tebe, ali imaju krivi način; ti si nekad bezobrazan/na i kažeš ono što zapravo ne misliš... Ako te nekad starci toliko znaju izluditi da si želiš počupati svu kosu s glave, onda ćeš se pronaći u ovih deset situacija. 

1. "Pitaj mamu".... "Pitaj tatu". Prijatelj/ica iz škole je za vikend napravila tulum na kojem će biti apsolutno svi i pozvao/la te da dođeš. Sve već imaš isplanirano, samo trebaš dopuštenje roditelja, no oni se očito ne mogu dogovoriti tko će te pustiti van! Tako frustrirajuće. 

via GIPHY

2. "U tom ideš van?" omiljena je rečenica mnogih roditelja koja slijedi pogledom od glave do pete, a ti znaš da ćeš se morati presvući bez obzira na svoje argumente. 

3. "Djeca u Africi umiru od gladi", a ti ne želiš jesti za subotnjim ručkom ili se žališ jer doma nema ničeg slatkog (pod slatko se ne broji jabuka, a ni čokolada s grožđicama). 

via GIPHY

4. "Novac ne raste na drveću"... no shit! Ono kad ti starci prigovaraju jer si ih tražio/la novu jaknu, tenisice ili sto kuna za kino, pa umjesto jednostavnog odgovora "Nemam", ti ispričaju cijelu priču. 

5. "Razmislit ću". Vjerojatno najgora rečenica u povijesti rečenica. Daj mi samo reci na čemu sam i to je to. 

6. "Ponašat ću se prema tebi kao odrasloj osobi, kada se ti počneš ponašati kao odrasla osoba". Posvađaš se sa starcima i daješ suvisle argumente, a onda oni kažu upravo to. 

via GIPHY

7. "Napravi krevet". Ionako će opet biti zgužvan...

8. "Dok živiš pod mojim krovom, poštovat ćeš moja pravila". Jedva čekam da se iselim i brojim dane do tog trenutka. 

9. "Ti ćeš uvijek biti naše dijete". I s pedeset godina??

via GIPHY

10. "Prestani visiti na tom glupom mobitelu", a napisao/la si svu domaću zadaću i napravio/la sve što trebaš za školu. 

Imaš super stroge roditelje? Onda samo ti razumiješ ovih deset užasa. Svejedno, ne smiješ im tajiti kad dobiješ lošu ocjenu. Donosimo ti pet načina kako starcima priznati ljedinicu iz matematike za koju si kao "učio/la". 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr