10 znakova da te dečko vara

Web
Dečko ti se ponaša čudno u zadnje vrijeme i ne znaš u čemu je problem. - Možda me vara?? -
Vidi originalni članak

Cure jednostavno znaju kada nešto nije u redu, a to najbolje osjete kada je u pitanju njihov dečko. Ponaša se drugačije, više jednostavno nije isto kao i prije i imaš osjećaj da krije nešto od tebe? Donosimo ti 10 znakova na koje trebaš obratiti pozornost ako misliš da te dečko vara!

via GIPHY

1. Skriva mobitel

Jedan od najpoznatijih znakova da ti dečko nije vjeran je kada počne skrivati mobitel od tebe. Ne želi ti reći od kog je dobio poruku ili se skriva kad razgovara na mobitel. Možda je riječ o nekoj drugoj curi?

2. Followa puno sexy cura na Instagramu

Ovo nije nužno razlog da te vara, ali može biti jedan od njih. Naravno da mu ne možeš zabraniti da ima prijateljice na društvenim mrežama, ali ako odjednom lajka i followa nepoznate zgodne cure, postani malo pažljivija. 

via GIPHY

3. Stalno mijenja raspored

- Draga ne mogu danas, nešto mi je iskrsnulo u zadnji tren! -  ako je ovo postao uobičajeni izgovor da se ne vidite, vrlo je moguće da nešto muti. Još ako ti ne kaže razlog zašto ne može, stalno je s prijateljima ili uopće ne zove prvi. Curo, wake up!

4. Više brine o svom izgledu

Košuljica, kravatica, češalj frizurica, a inače nosi samo trenirke i tenisice? Možda isprobava nešto novo, a možda želi impresionirati neku drugu - na tebi je da istražiš. 

via GIPHY

5. Izlazi puno više

Stalno izlazi u klubove i zabave su mu u zadnje vrijeme postale najbitnije. Nije te ni pozvao sa sobom?! Preporučujemo da se središ, okupiš frendice i da krenete u FBI misiju

via GIPHY

6. Stalno je ljut na tebe

Zagrliš ga - naljuti se da si previše vezana uz njega. Doneseš mu nešto za jesti - naljuti se da ga želiš udebljati. Daš mu kompliment - ni to mu ne paše. Počeo je pronalaziti najmanje sitnice oko kojih će se ljutiti, a kada pitaš u čemu je problem, kaže ti da si luda ili ljubomorna. Jedno veliko NE.

7. Treba mu njegova privatnost

Ako se udaljio od tebe, a prije je bio potpuno opušten i bilo mu je ugodno s tobom. Možda zamišlja da je druga cura uz njega.

8. Ne primjećuje te

Stavila si drugačiji ruž ili imaš novu majicu, a on uopće nije primijetio. Svaki put do sada dobila bi kompliment za najmanju promjenu, a sada te ni ne primjećuje. Ako imaš osjećaj da bi mogla staviti vreću za smeće na glavu, a da on ni ne primijeti, vrlo je moguće da daje komplimente nekoj drugoj

via GIPHY

9. Previše ti dopušta i nenormalno je ljubazan

Kad tad počet će osjećati krivnju pa ćeš stalno dobivati nepotrebne poklone, sve će ti dopuštati i uvijek će se slagati s tobom. To nije normalno!! Moguće je da je razlog njegove sreće tajna ljubavna afera... 

10. Nema komunikacije

Jednostavno više ne razgovarate i ne povjeravate se jedno drugom. Nedostatak komunikacije je najveći problem u vezama i prvi znak da nešto nije uredu. 

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr