13 parova koji su se zaljubili na snimanju filmova i serija

instagram / twilight lover / ship movies / lili reinhart
Neki od njih su još i danas zajedno, a neki su, nažalost, prekinuli
Vidi originalni članak

Ovi parovi zaljubili su se tijekom zajedničkog snimanja filmova i serija, piše Redbook Magazine, a njihova se kemija mogla osjetiti preko malih (i velikih ekrana). Evo o kojih je 13 parova riječ:

1. KIT HARINGTON & ROSE LESLIE

Kit i Rose zaljubili su se na snimanju serije 'Igra prijestolja', a zajedno su od 2011. godine. Ove su godine, zapravo, otišli onaj korak dalje i vjenčali se na prekrasnoj ceremoniji u Škotskoj.

2. RYAN REYNOLDS & BLAKE LIVELY

Ryan i Blake su se upoznali na setu filma 'Green Lantern' 2010. godine, u vrijeme kad je Ryan još uvijek bio u braku s glumicom Scarlett Johansson. Par se rastao 2011. godine, a nakon toga Ryan i Blake su javno obznanili svoju vezu. Vjenčali su se 2012. godine i danas imaju dvoje divnih klinaca.

3. COLE SPROUSE & LILI REINHART

Cole i Lili upoznali su se na snimanju omiljene teen serije 'Riverdale', a svoju vezu potvrdili su tek nekoliko mjeseci nakon što su glasine o njima već kružile internetom. Par je zajedno od prošle godine, a danas se više i ne pokušavaju sakriti.

4. RYAN GOSLING & EVA MENDES

Ovaj slavni par upoznao se i zaljubio na snimanju filma 'The Place Beyond The Pines', a u vezi su od 2011. godine. Imaju dvije kćerke, ali nikad zapravo nisu potvrdili jesu li u braku ili ne. 

5. SARAH MICHELLE GELLAR & FREDDIE PRINZE JR.

Njih su se dvoje upoznali 90-ih godina na setu filma 'Znam što si radila prošlog ljeta', ali počeli su dejtati tek krajem 90-ih, netom prije nego su zajedno snimili igranu verziju crtića 'Scooby Doo'. Vjenčali su se 2002. godine, a danas imaju dvoje djece.

6. EMMA STONE & ANDREW GARFIELD

Emma i Andrew upoznali su se na setu filma 'Čudesni Spiderman', a u vezi su bili od 2012. do 2015. godine. 

7. PENÉLOPE CRUZ & JAVIER BARDEM

Iako su se njih dvoje upoznali još ranih 90-ih, dejtati su počeli tek 2007. godine, nakon što su se zaljubili na setu filma 'Vicky Christina Barcelona'. Vjenčali su se 2010. na Bahamima, a prošle su se godine ponovno zajedno pojavili u filmu 'Loving Pablo' o Pablu Escobaru. 

8. MILEY CYRUS & LIAM HEMSWORTH

Miley i Liam upoznali su se na snimanju filma 'The Last Song' snimljenom prema istoimenom romanu Nicholasa Sparksa 2010. godine, ali njihova je veza bila poprilično burna. Nakon što su u jednom trenutku odlučili prekinuti zaruke i provesti malo 'vremena jedno bez drugoga', trenutno su sretni i ponovno - zaručeni.

9. KRISTEN STEWART & ROBERT PATTINSON

Njih dvoje, sigurno već znate, zaljubili su se na snimanju Twilight sage, a u vezi su bili od 2008. do 2013. godine. Iako njihova romansa u privatnom životu nije izdržala, ona na filmskom platnu i dalje traje te je i dalje obožavaju mnogi. Kristen je danas u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

10. JENNA DEWAN & CHANNING TATUM 

Jenna i Channing upoznali su se na setu filma 'Step Up' 2006. godine, ali su o vezi javno progovorili tek 2009. godine. Par je ove godine, nažalost, najavio prekid, a u braku su dobili kćerkicu Everly.

11. RYAN GOSLING & RACHEL MCADAMS

Sigurno su svi gledali valjda najpoznatiji romantični film na svijetu (i plakali na njega) - Notebook! A upravo je to film na kojem su se upoznali Ryan i Rachel. Nisu mogli odoljeti zajedničkoj kemiji koja je jasno vidljiva u filmu, a zajedno su bili od 2004. do 2008. godine.

12. REESE WITHERSPOON & RYAN PHILIPPE

Reese i Ryan upoznali su se na setu filma 'Opasne namjere' 1999. godine, nakon kojeg su se vjenčali i zajedno dobili dvoje djece. Njihova veza, ipak, nije izdržala krizu, a par se razveo 2007. godine.

13. ELIZABETH TAYLOR & RICHARD BURTON

Ova romansa rođena na filmskom setu vjerojatno je jedna od najpoznatijih takvih ikad. Liz i Richard zaljubili su se glumeći u filmskom hitu o Kleopatri, a vjenčali su se i razveli čak - dva puta! Njihova je ljubavna priča jedna od najpoznatijih hollywoodskih romansi.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr