3 horoskopska znaka čije su pripadnice prave alfa žene

Canva
One često preuzimaju dominantne uloge u društvenom, profesionalnom i osobnom kontekstu, same nepokolebljivo donose odluke i odlučno slijede svoje ciljeve
Vidi originalni članak

OVAN

Žene ovnovi su energične i impulzivne. Pune su energije, žude za avanturama i gotovo uvijek su spremne riskirati. Kao što su neustrašive u životu, neustrašive su i u ophođenju s okolinom, zbog čega se ne boje otvoreno i iskreno iznijeti svoje mišljenje drugima. Svojom izravnom prirodom često zastrašuju muškarce, a plašljiviji muškarci mogu se osjećati ugroženo kada su u njihovoj blizini. Žene ovnovi također su odlučne i vole preuzimati inicijativu, što nekim muškarcima može biti neobično.

LAV

Žene rođene u horoskopskom znaku lava samouvjerene su i jednostavno time zrače. Imaju prirodnu sposobnost vođenja i uživaju biti u centru pažnje. Često su vrlo neovisne i imaju velika očekivanja,  i to ne samo od sebe, nego i od svojih partnera. Žene lavovi također imaju jasne ciljeve u životu i odlučne su u tome da ih postignu - bez obzira na cijenu. 

ŠKORPION

Žene škorpioni su poznate po svom intenzitetu i strasti. Imaju jaku, tajanstvenu auru koja brzo uznemiri, ali i privuče muškarce. Žene škorpioni imaju prirodnu sposobnost da brzo shvate stvari i ne boje se postavljati neugodna pitanja ili otići kada se osjećaju da su izigrane. Međutim, to može učiniti nervoznima muškarce koji nisu ozbiljni u vezi s tim, jer se mogu osjećati kao da ništa ne mogu sakriti od pametnih žena škorpiona.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr