3 stvari kojima parovi živciraju svoje frendove

Ako ne poznaš onaj par u čijem se društvu osjećaš neugodno, onda ste ti i tvoj partner taj par.
Vidi originalni članak

Ako se propoznaješ u jednoj od ove tri stvari, onda ste ti i tvoj partner taj zaljubljeni par zbog kojeg je vašim prijateljima neugodno.

 Ovo su stvari koje moraš definitivno izbjegavati ako si sa svojom ljubavi u društvu frendova:

TEPANJE

Slatko je imati sladunjavi nadimak za osobu u koju si zaljubljen, ali nije slatko kada tu osobu tako zoveš pred svima. Možda je bolje da to ostane između vas, a tako je i osobnije i ima veće značenje samo vama. Tvojim prijateljima sigurno nije slatko kada se međusobno zovete medeni, ljubljeni, bebo, slatkiću, pačiću i slično.

Većina parova to radi potpun nesvjesno, pogotovo ako žive skupa. Ne smiješ izbaciti "ja" iz svog riječnika i zamijeniti ga s "mi". Svatko je svoja osoba i tako vas poštuju i vaši frendovi. Okej je reći "mi" ako ste stvarno nešto radili skupa, ali ako si ti na dijeti i kažeš "mi" ne jedemo pizzu, to ni tvom dečku neće biti baš privlačno. Ekipu to živcira i mogli bi vas početi izbjegavati.

LJUBLJENJE I POKAZIVANJE NJEŽNOSTI U JAVNOSTI

Nemojte biti taj par koji ne može kontrolirati svoje strasti i osjećaje dok su u društvu drugih ljudi. Njima će sigurno biti neugodno i ne budu kasnije više htjeli provoditi vrijeme s vama.

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

Posjeti joomboos.24sata.hr