4 razloga zašto je upravo BFF tvoja srodna duša!

Dreamstime
Postoji puno razloga zašto bi trebale obožavati najbolje frendice, od toga da su uvijek spremne za shopping do toga da uvijek imaju spremnu poneku riječ utjehe...
Vidi originalni članak

U našim životima prijateljice su često glas razuma i kad stignu teški trenutci, podsjećaju nas da su oko nas divni ljudi i mnoge stvari zbog kojih bi trebale biti zadovoljne... Ipak, postoje četiri posebna razloga zbog kojih ćemo ih uvijek obožavati.

 

ŽIVOT S NJIMA JE ČISTA ZABAVA

Bez njih, tvoj život bio bi dosadan i bezličan. Najbolja frendica u tvoj život dolazi s garancijom na zabavu. Zajednički treninzi, izlasci, višesatna ispitanja kave, obilje smijeha i duge šetnje sigurno su i tvoje prve asocijacije na riječ “prijateljstvo“.

 

NIKAD IM NE DOSADI SLUŠATI TE

Iako je već bezbroj puta čula priču o prezgodnom dečku s plaže, uvijek će ju spremno opet saslušati. Najbolje od svega je što znaš da zaista i čuje što joj govoriš i shvaća tvoje probleme, tvoju zaljubljenost ili sreću. Imati uz sebe osobu koja će spremno slušati i razumijeti o čemu govoriš, prava je sreća.

 

NASMIJAVA TE

Imaš loš dan bez nekog posebnog razloga? Dobila si jedinicu iz matematike ili tvoja simpatija ima novu curu? Brzinski poziv ili poruka oraspoložit će te u jednom trenu. Smijeh s najboljom frendicom lijek je za svaki tvoj problem, a druženje s njom automatski će ti popraviti raspoloženje.

 

UVIJEK IMA SPREMAN DOBAR SAVJET

Treba ti savjet o školi, o ljubavnim problemima  ili samo ne znaš što obući za večerašnji izlazak? Nema problema. Najbolja frendica ima savjet za svaku životnu situaciju. Ipak, ponekad će ti trebati još neko, neutralno mišljenje, pa nije loše imati više prijateljica – savjetnica. Jedna neka bude modni guru, druga savjetnik za zdrav život a treća ljubavni terapeut. ;)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr