5 dokaza da te najiskrenije voli

Dreamstime
Ako radi ovih pet stvari, vjerojatno je zaista zaljubljen u tebe preko ušiju
Vidi originalni članak

1. Nedostaješ mu kad te nema

Svejstan je da ti treba prostor i nije jedan od onih koji 'dave', ali će ti s vremena na vrijeme dati do znanja da bi radio sad 'visio' s tobom i poslati neku slatku poruku.

2. Tvoja sreća mu je jednako važna

Ponekad mu je i tvoja važnija od vlastite! Ako si mu lijepo objasnila da te nešto (razumno) ne čini sretnom, a on to i dalje radi, vjerojatno bi s etrebala zapitati je li mu onda stalo koliko govori. Jer ako sve uvijek ostaje samo na riječima i obećanjima, vjerojatno nije.

3. Uključuje te u svoj život

Nije mu problem upoznati te s frendovima, javlja ti svoje planove, u toku si - jednostavno nisi zadnja rupa na sviralu. Ako nekim slučajem jesi, ovo bi mogao biti prvi znak da je s tobom samo jer mu je zgodno, i da nije pretjerano ozbiljan u vezi svojih namjera.

4. Uhvatiš ga da te gleda

Ne kažemo da ako ne bulji 24 sata dnevno u tebe, njegova ljubav nije iskrena. Ali ponekad, ako uhvatiš onaj posebni pogled koji kaže 'Stvarno sam sretan što je imam'- vjerojatno možeš biti sigurna da nisi samo prolazna stvar. Još ako to kaže naglas, nemaš frke :)

5. Jednostavno znaš

Iako ovo zvuči kao klišej iz filmova, zapravo ima savršenog smisla. Dečko koji je stvarno zaljubljen u tebe pokazat će ti to i neće biti previše prostora za sumnju. Jednostavno ćeš znati ;)

 

via GIPHY

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr