5 horoskopskih znakova kojima 'papir' ništa ne znači

canva
Ovih pet horoskopskih znakova ne vjeruje u instituciju braka i smatraju kako je to samo 'papir' te da se u skladnoj vezi može biti i bez toga
Vidi originalni članak

RIBE

Ribe žele ići polako. Preferiraju zajednički život s partnerom, a ne brak jer su po prirodi ranjive, osjećajne i ne žele da njihovo nježno srce ostane povrijeđeno. Njihove sumnje i dvojbe glede partnera riješit će se tijekom zajedničkog života i to će im omogućiti da donesu najbolju odluku glede eventualnog braka. Ribama je potrebno puno sigurnosti, privrženosti i brige prije nego što se obvežu na bilo što "ozbiljno", a ovaj horoskopski znak će to isto pružiti svom partneru, piše miss7.

BIK

Bikovima je potrebno dosta vremena da "izgrade" vezu od prvog poljupca preko prihvaćanja da je ta veza službena do konačne odluke da uđu u brak. Znaju biti vrlo spori u svakom novom koraku tako da će vrlo vjerojatno željeti živjeti s partnerom ili partnericom prije nego što se napokon vjenčaju. Na taj način i dalje daju prednost svojoj slobodi i neovisnosti, a opet iskušavaju kakav je život udvoje. Imaju dosta nesigurnost glede veze pa žele provjeriti što partner zapravo očekuje od njih. 

DJEVICA

Djevicama je brak zadnji napameti, čak ni veza im nije prva u fokusu. Mogu proći mjeseci prije nego što shvate, odnosno odluče, da im se netko stvarno sviđa. Zbog toga ovaj horoskopski znak uvijek bira zajednički život prije braka. Prije nego što se potpuno obavežu moraju sabrati dojmove, procijeniti i dva puta razmisliti o svakom aspektu osobe s kojom jesu. Djevice su stabilni, uravnoteženi partneri za zajednički život koji ipak zadržavaju jaku individualističku crtu. 

JARAC

Jarcima treba određeno vrijeme da se zaljube i posvetit će se vezi samo ako ona potencijalno vodi prema nečem dugotrajnom i ozbiljnom. Zato će čak i kad misle da sve vodi prema braku ipak prvo odabrati zajednički život prije izgovaranja "da". Možda će to za partnera ispočetka biti izazovno jer zajednički život doživljavaju smrtno ozbiljno, jednako obavezujućim kao da već jesu u braku. No zajednički život je testno razdoblje i u brak će ući samo ako ovdje sve teče glatko. 

VODENJAK

Rođeni u znaku Vodenjaka nisu baš idealan materijal za brak jer su skloni biti malo previše zaokupljeni sobom. Odabiru ljubavnu vezu umjesto braka jer su im često potrebne godine da razviju posebnu vezu, s posebnom osobom u svom životu. Vjenčanje vide kao prijetnju zbog koje će izgubiti svu svoju slobodu. U svemu žele ići svojim putem i trebaju partnera kojem će to biti OK. Vjeruju da bi brak mogao uništiti svu romantiku.

Je li vaš znak na popisu?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr