5 razloga zašto njemu baš i nije stalo

zenski svijet/instagram
Suoči se s istinom i prestani tugovati...
Vidi originalni članak

Serviramo ti pet brutalnih istina koje će ti otvoriti oči... U slučaju da se prepoznaješ u više od tri simptoma, vrijeme je da kreneš dalje. Izađi iz tunela, SAD!

RAZLOG BROJ 1. - Uvijek iniciraš razgovor

Ako si većinu vremena taj koji šalješ poruke, fotografije, stickere, a tvoja simpatija to ne radi, to nije dobar znak. Naravno, možda je samo sramežljiv, ali ako im se sviđaš, bar će pokušati doprijeti do tebe i uspostaviti kontakt. Nikakva inicijativa, govori ti da je vrijeme okončati ludi ringišpil i tu bitku.

via GIPHY

RAZLOG BROJ 2. - Ne ispunjava tvoje želje i ne drži se dogovora

Tvoja simpatija nikada se ne obvezuje prema tebi s točnim prijedlogom mjesta, vremena i datuma vašeg susreta? Žao nam je, jednostavno te izbjegava i trenutno nije zainteresiran. Vjerojatno ne želi povrijediti tvoje osjećaje, a to je gore od odbijanja. Otkazuje li u zadnji trenutak, to nije dobro...

RAZLOG BROJ 3. - Odgovori su hladni i kratki "Lol". "Cool". "Lijepo.”

To su sve uobičajeni tekstovi koji vrište :"Trenutno ne želim razgovarati s tobom." Ništa osobno, vrijeme je da prekineš razgovor i ostaviš ga na miru.

via GIPHY

RAZLOG BROJ 4. - Ignorira te

Ako te tvoja simpatija totalno ignorira, to nije nimalo slatko. Moramo biti brutalno iskreni. Svako malo pišeš "Bok!" na Instagramu ili Messengeru, a nikada nema odgovora, to je znak da moraš prestati.

RAZLOG BROJ 5. - Ne pita za tebe nego za nekog drugog

Ne pita za tebe i ne pokazuje zanimanje za ono što ti se trenutno događa životu? Pita samo za tvoju BFF? Na snazi je crveni meteo alarm, bježi glavom bez obzira. Preboljet ćeš ti to.

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr