5 razloga zašto su cure ljubomorne na druge cure

Koliko ti se puta dogodilo da si ljubomorna na prijateljicu? Saznaj zašto.
Vidi originalni članak

Sve smo se mi pronašle u situaciji kada smo bile ljubomorne na prijateljicu ili curu koju ne poznajemo. Jesi li se ikada pitala zbog čega? U 99% slučajeva tvoja ljubomora nema nikakvog smisla jer su i druge cure ljubomorne na tebe, samo o tome baš i ne razmišljaš. 

Donosimo ti pet razloga zašto su cure ljubomorne na druge cure, a možda nakon što ih pročitaš odlučiš to prestati raditi. Što bi stvarno bilo cool!

via GIPHY

1. Nesigurna si

 I to je okej. Svi mi imamo dio tijela koji nam se ne sviđa i zbog kojeg imamo komplekse. S vremenom ćeš naučiti voljeti samu sebe, ali doista nemoj biti ljubomorna na druge cure  bez ikakvog razloga. Okej je biti ljubomorna u nekim granicama normale. Situacija: kada prođeš pored neke cure s lijepom kosom i kažeš  ”Joj, ubila bi za njezinu kosu”. To je u redu, primjetila si da cura ima lijepu kosu. No, ako to ponavljaš sljedećih nekoliko dana - prestani. 

via GIPHY

2. Sviđa vam se isti dečko

 Da, znamo da ćeš biti ljubomorna na drugu curu ako je tema dečko. Pogotovo ako tvoja simpatija završi s tom curom. Pitaš se zbog čega je ona toliko bolja od tebe i zašto je baš odabrao nju. Svejedno to možeš gledati na pozitivan način. Možda si ti i taj dečko nikad ne bi odgovarali karakterno, a uostalom i ona se samo zaljubila, kao i ti. 

via GIPHY

3. Fizički izgled

 Jel ti se ikad dogodilo da si vidjela curu koja je provokativno, čak ružno obučena, no svejedno ti se javio taj osjećaj ljubomore jer svi dečki gledaju u nju? Svatko do nas ima granicu za ukusu, tj. neki je uopće nemaju. Nikad nemoj biti ljubomorna na drugu curu zbog toga kako je obučena, jer se možda ti tako nikad ne bi obukla. Zar ne?

via GIPHY

4. Konkurencija

 Često ćeš se tijekom odrastanja i upoznavanja novih ljudi naći u situaciji kada ćeš misliti da ti je neka cura konkurencija. To se može dogoditi prilikom razgovora za posao ili kao što smo već rekli u slučaju kad se zapalite za istog frajera. Umjesto da se skoncentriraš na to što ta cura ima bolje od tebe, usredotoči se na to što ti možeš bolje ponuditi i potruditi se da se prikažeš u najboljem svijetlu. 

via GIPHY

5. Tračevi

 Moraš priznati da nekada baš voliš čuti sočan trač, pogotovo ako je taj trač o osobi koju ne možeš smisliti. Tračevi nikad neće izaći iz mode. Ne kažemo ti da ne smiješ tračati, ali nekada u žaru tračanja sjeti se kako bi bilo čuti ružne riječi o sebi. Vrlo vjerojatno se ne bi dobro osjećala. 

via GIPHY

Savjet: Uvijek budi svoja jer su svi ostali već zauzeti!

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr