5 znakova da te partner vuče za nos

Kada si s nekim u vezi, potrebno je osjetiti neku povezanost. Nije baš super znati da je tvoj partner s tobom u vezi samo zato što ima neku korist od toga. Ako ti neki od ovih znakova zvuče kao tvoj dragi ili draga, vrijeme je da popričaš s njima jer postoji mogućnost da te iskorištavaju.
Vidi originalni članak

1. Nikada te ne pita kako si

U vezi trebate biti na jednakoj razini i oboje davati jednake napore u vašu vezu, ali ne znaš kada je tvoj dragi zadnji put pitao kako si. Pita li te ikada za mišljenje? Ako si zabrinuta, je l' tu za tebe? Ako je odgovor na ova pitanja ne, iskorištava te. 

2. Zove te samo kada nešto treba

Kada se čuješ s njim, to je uglavnom jer treba nešto od tebe. Ako te dragi nikada nije nazvao samo da te čuje, možda mu nije toliko stalo do tebe. 

via GIPHY

3. Daje ti pozornost samo kada misli da će imati koristi od tebe

Čini li ti se kao da tvoja ljubav ima dvije različite osobnosti? Jedan dan je pun ljubavi, a drugi dan potpuno hladan i udaljen. Postaje li šarmantan samo kada treba nešto od tebe? Hmm, možda te iskorištava.

4. Ne govori ti svoje osjećaje

Čini li ti se nekada da ti je dragi zatvorena knjiga i da nikada nemaš pojma o čemu razmišlja? Neki ljudi su više zatvoreni od drugih, ali može postojati nešto dublje u tome. Možda nema jednake osjećaje prema tebi kao što ti imaš prema njemu. 

via GIPHY

5. Nikada nema vremena

Kada trebaš svog dragog, je l' tu za tebe? Svi smo mi zauzeti nekim svojim poslom, ali da baš nikada nema vremena za tebe kada zoveš, to već postaje mali problem. Ako nikada ne idete na dejtove niti se družite s drugim ljudima, vrlo je moguće da te iskorištava. 

via GIPHY

 

6 znakova da je tvoj najbolji prijatelj/ica zaljubljena u tebe

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr