6 celebritya koji vjeruju u vanzemaljce

Ove poznate zvijezde vjeruju da vanzemaljci postoje, a navodno su imali i susret s njima.
Vidi originalni članak

Postoje razne teorije zavjere koje govore o tome da 'mali zeleni' postoje. A postoje i neke hollywoodske zvijezde koje su uvjereni u to. 

Jedan od njih je Kendrick Lamar koji je nedavno rekao kako su ga oteli vanzemaljci kada je imao samo šest godina. 

- Znam da mi nitko ne vjeruje i da zvuči potpuno ludo, ali da, oteli su me vanzemaljci kada sam imao šest godina - rekao je Kendrick na jednoj američkoj emisiji. 

Frontman benda The Beatles, John Lennon, rekao je kako vanzemaljci utječu na stvaranje njegove muzike. Da mu daju energiju i kako je zbog njih muzika koju stvara kvalitetnija.

Boksač Muhammad Ali navodno je vidio UFO iznad New Yorka, točnije Central Parka. Jednom je čak izjavio:

- Puno puta u jutarnjim satima možete ih vidjeti kako love jedni druge po nebu - rekao je Muhammad. 

Poznata pjevačica Rihanna također vjeruje u vanzemaljce. 

- Kad sam bila mala sjedila sam s tatom na stepenicama ispred kuće i gledala UFO - rekla je Rihanna. 

Katy Perry je jednom prilikom dala izjavu što se tiče njezinih religijskih uvjerenja, te je rekla kako je veoma duhovna osoba, ali i da vjeruje u vanzemaljce. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. 

Tvoju vjernost i nagrađujemo!  Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr