7 uvjerljivo najgorih savjeta o seksu ikad!

Dreamstime
O spolnosti su napisane brojne knjige, ali neke savjete iz njih možete odmah zaboraviti
Vidi originalni članak

Seks je jedna od onih uvijek zanimljivih tema. U bespućima Interneta uvijek možete pronaći brojne korisne, ali i one besmislene savjete. Neke od njih izdvojio je Seventeen.

1. Dobre djevojke ne ljube se na prvom spoju

U knjizi spisateljice Anne Landers 'Talks to Teee-Agers About Sex' iz 1963, istaknuto je da se dobre djevojke ne ljube na prvom spoju. Čak i ako im se dečko jako sviđa. Ako je vrijedan tvoje pažnje, cijenit će to što nije dobio poljubac, tvrdi spisateljica.

2. Ako se upustite u spolne odnose prije braka, ljudi vas neće smatrati pametnima

Niti malo čudno, u ranije spomenutoj knjizi Ann tvrdi da je svaka cura koja ima spolne odnose prije braka manje inteligentna ili drugim riječima - glupa.

3. Ako želite biti privlačne - nosite isključivo ružičasto rublje

Dr. Williams J Robinson je bio uvjeren da svaka žena mora nositi kvalitetno rublje, po mogućnosti ružičaste boje. Osim toga, poželjna je i čipka koju obožava svaki prosječan dečko.

4. Ako čitate romantične knjige, vaše će tijelo činiti abnormalne stvari

Marry Wood-Allen u knjizi 'What A Young Women Ought To Know' tvrdi da djevojke diljem svijeta stvaraju nerealnu sliku o ljubavi i to sve zahvaljujući romantičnim knjigama. One su "zlo" koje "tjera" ženske seksualne organe na neželjenu reakciju.

5. Ako se dečko napalio zbog tebe moraš se s njim seksati

Ovaj savjet je zbilja opasan i goreg od njega vjerojatno nema. Helen Bottel u svojoj knjizi 'Helen Help Us' tvrdi da dečki ne mogu kontrolirati svoje seksualne nagone te ako su se napalili na neku curu, ona ne može očekivati da neće pokušati poduzeti nešto po tom pitanju. 
Cure, nitko vas ne može i ne smije natjerati na spolne odnose ako ih ne želite i niste spremne na njih! 

6. Ako si gay, moraš mrziti suprotan spol

Iz nekog razloga mnogi misle da je ovo istina a to tvrdi i već spomenuta spisateljica Ann. Strašno!

7. Kućanski poslovi smanjuju seksualne apetite

- Kućanski poslovi, osobito čišćenje podova, nije odlično samo za žensku figuru, nego i za dušu. Također, pomoći će ti smanjiti seksualnu želju - opet tvrdi Ann, niste ni sumnjali, zar ne? 

Nadamo se da ove savjete nećete slušati! Ali im se nasmijati možete... :)

Posjeti joomboos.24sata.hr