8 stvari koje dečki nikad neće primijetiti na tebi

Dreamstime
Oko mnogih stvari cure se opterećuju, dok je dečke potpuno briga za to. Opusti se i ti
Vidi originalni članak

Koliko puta ti se dogodilo da si satima radima frizuru, a on uz najbolju volju nije skužio promjenu na tebi. Eh, da, takvi su dečki (ne svi, naravno).  I dok tvoja najbolja frendica primijeti i najmanji detalj, poput druge boje laka za nokte i novih naušnica, on šuti. Kad si ludo zaljubljena, normalno je da si "opsjednuta" s onim što ON misli o tebi. Istina je da dečki zapravo ne primjećuju stvari oko kojih se ti brineš i noćima ne spavaš. "Ako mu prva pošaljem poruku, što će on misliti o meni?", "Ne volim akcijske filmove, a on ih obožava", sve to za dečke su besmislice o kojima uopće ne razmišljaju. Nije da im nije stalo, nego su u nekim stvarima mnogo opušteniji od cura i ne kompliciraju puno. Osim ako nisi pofarbala kosu u ružičasto ili se drastično ošišala, nemoj očekivati njegov komentar. Savršeni dečko ne postoji, a ovo i nije neka mana, zar ne? :)

1. BRIGA GA AKO ĆEŠ POJESTI DVA HAMBURGERA
Mnoge djevojke opterećuju se banalnim stvarima poput one što će naručiti na prvom spoju. Dečka ćeš prije zadiviti ako naručiš dupli hamburger nego salatu. Znamo da dečki vole jesti, a još više vole djevojke koje se ne ustručavaju pojesti ćevape. Kad bolje razmisliš, zašto se pretvarati da si nešto što nisi. Nitko to ne voli, a znaš da ne možeš zauvijek glumatati. A na kraju on će prvi skužiti tvoje pretvaranje i nakon toga mu sigurno nećeš biti "napeta".

2. NISI BLESAVA AKO GA PRVA NAZOVEŠ
Naravno, neki dečki vole napraviti prvi korak, ali ima i mnogo onih koji to ne žele učiniti. Njemu zaista neće smetati ako ga prva pozoveš na spoj.

3. SVIĐA TI SE, TKOOO???
Pa što ako si još zaluđena s Harryjem Potterom i sve knjige si pročitala milijun puta. Tko zna, možda ih i on voli. Nemoj skrivati svoje interese jer nemaš razloga za to. Ako mu je stalo do tebe, neće ti prigovarati oko stvari koje gledaš, slušaš, čitaš... Većinu dečkiju to ni najmanje ne smeta i bit će sretni što će imati priliku naučiti o stvarima koje možda nisu znali. Tko zna, možda i njemu simpatični Harry Potter priraste srcu. :)

4. NEMA VEZE AKO NEMAŠ MASKARU
Normalno da dečki vole kad im se cura sredi, ali nitko ne voli tone šminke na licu. Ako si zaboravila maskaru, nemoj nabiti na glavu najtamnije sunčane naočale jer njemu manjak šminke neće smetati. Dečki vole prirodan "look".

5. NE MORAŠ UVIJEK BITI SAVRŠENA
Nema veze ako na svim selfiejima ne ispadaš savršeno kao Kendall Jenner. Fora je objavljivati smiješne i blesave fotografije, a dečki će to prije zamijetiti nego one dosadne pozerske.

6. DEČKO NE PRIMJEĆUJE TVOJU NOVU FRIZURU
Osim ako mu deset puta ne kažeš da ideš kod frizera, većina dečkiju neće primijetiti promjenu (osim onu zaista drastičnu). To ne znači da mu nije stalo do tebe ili da mu se ne sviđa novi izgled. Takvi su dečki! :)

7. NEMA VEZE AKO NE DIJELITE ISTE INTERESE. NEĆE TI TO ZAMJERITI
On voli horore, a ti više preferiraš romantične komedije s Jennifer Aniston. On sluša rock, a ti obožavaš Rihannu. Ne moraš se mijenjati zbog dečka jer on takvim sitnicama ne razbija glavu.

8. ODJEĆU PRIMJEĆUJU FRENDICE, A DEČKO ĆE SKUŽITI PROMJENU JEDINO AKO IZAĐEŠ GOLA
Dečki vole tenisice i trenirku jednako kao i ti. Ne moraš se oblačiti seksi kako bi dobila njegovu pažnju. Malo tajanstvenosti i samopouzdanja može biti atraktivnije nego ultrakratka minica, visoke štikle i crveni ruž. Zaključak je da nosiš ono u čemu se ti osjećaš udobno i seksi.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr