Ako ti ovako odgovara na poruke, nije baš zainteresiran/a

federicola / instagram
Ne odgovara ti danima, a kad odgovori - to obično bude jedna riječ? To baš i nisu dobri znakovi...
Vidi originalni članak

Dopisivanje i slatke poruke koje izmijenjujete sa svojom simpatijom danas su najčešći oblik komunikacije i kad ste već u vezi, ali i prije nego veza zapravo krene.

No, ponekad baš po tim porukama i načinu na koji dečko/cura koji vam se sviđaju odgovaraju možete vidjeti da on ili ona baš i nisu zainteresirani... Pa, evo kakav tip poruke šalje osoba koja nije zainteresirana za vas i kakve bi vam poruke trebale biti znak da je možda najbolje odustati, piše Her Campus.

1. Odgovara s jednom do dvije riječi 

via GIPHY

Ako razgovor krene u krivom smjeru i počne ti odgovarati samo sa 'haha' ili 'lol', onda možeš pretpostaviti da baš i nije zainteresiran/a. Kad je nekome stalo da se razgovor nastavi i napreduje, neće odgovarati s jednom do dvije riječi, već će se truditi pokretati nove i zanimljive teme. Odgovaranje sa 'da' ili 'ne' nije trud...

2. Odgovara generički i nezainteresirano

via GIPHY

Ako se ne trudi postavljati ti pitanja, pokrenuti neku novu temu ili ga/je uopće ne zanima što ti voliš, čime se baviš i što te veseli, znači da uopće nije zainteresiran da se između vas razvije nešto više. Ako odgovara generičkim odgovorima poput: 'To zvuči cool', 'Super' ili 'Sviđa mi se', znači da baš nije zainteresiran.

3. Ne čujete se često

via GIPHY

Ne morate se baš dopisivati svaki trenutak svakog dana, ali ako ti ne odgovara na poruke i po nekoliko dana i ako se ne trudi potaknuti novu temu za razgovor, to baš i nije dobar znak.

4. Piše ti bez ikakvih emocija

via GIPHY

Ako ti nikad, ali nikad ne odgovara s barem malo emocije, ne stavlja slatke emotikone i svaka njegova poruka je hladna i ista kao svaka druga, to ne sluti na dobro. Očito je da se dosađuje i da mu se ne da razvijati vaš odnos, pa je onda možda bolje da se i ti prestaneš truditi. Očito od vas neće biti ništa, ali to ne znači da je kraj svijeta, jer te negdje tamo sigurno čeka netko bolji...

Poslušaj novi hit legende hrvatskog repa, Stoke:

Posjeti joomboos.24sata.hr