Baj-baj: 3 savjeta kako 'prekrižiti' horor bivše

YouTube/screenshot, canva
Osoba te u vezi varala? Iskorištavala? Generalno bila užasna? Vrijeme je da prekineš, a ovi savjeti će ti pomoći u tome
Vidi originalni članak

Nije fer, ali ljubav boli. Ponekad. I onda kad je to slučaj, puno je bolje brzo povući flaster, nego razvlačiti neku 'trakavicu' od veze mjesecima dok ne izludiš. Onog trenutka kada smogneš snage prekinuti s osobom koja te više ne čini sretnim/sretnom, iz kojeg god razloga to bilo - slijedi 3 koraka koja će te spasiti!

1. BLOK, BLOK, BLOK

Pravi se da ne postoji. Ne treba ti. Ne trebaš ostati s njima u kontaktu jer će samo iskorištavati činjenicu da ste povrijeđeni. Izbriši sve dokaze - uključujući stare slike i broj. 

2. PLES, PLES, PLES

Izaberi najdraže pjesme koje toj osobi doslovno 'pokazuju srednjak'. Znamo da nije možda najpristojnije, ali ne kažemo da to zaista napraviš. Samo da svu negativnu energiju koja se nakupila u toj lošoj vezi izbaciš van kroz ples. Nema boljeg :)

3. PUSTI, PUSTI, PUSTI

OK, kad malo dođeš sebi vrijeme je da nastaviš dalje sa životom. Slike su spaljene, ples smo odradili, vrijeme je da se okreneš prema novim, uzbudljivim stvarima u životu koje će te ispuniti. Znamo da boli, ali vrijeme će učiniti svoje - vjeruj nam na riječ. 

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr