Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Tumblr
Ako misliš kako je vođenje ljubavi na zadnje sjedalu auta ili vezanje partnera za krevet - egzotika, prevario si se!
Vidi originalni članak

Donosimo listu bizarnih seksualnih praksi diljem svijeta.

Papua Nova Gvineja 

U Papua Novoj Gvineji, dečkići od sedam godina piju spermu starijih muškaraca, kako bi dobili snagu i izrasli u prave muškarce. FUJ! Dok pak u plemenu Trobiander običaj je da oba spola stupaju u seksualne odnose u uzrastu od šest do osam godina. Ovaj ritual ne samo da je potpuno prihvaćen u društvu, već ga odrasli i potiču. Kakav svijet!

via GIPHY

Japan

Ako se itko može pohvaliti najčudnijim  erotskim običajima i fetišima onda je to Japan. Oni spajaju erotiku i gastronomiju. Dok bi u nas poslovni ljudi u neki fancy restoran, japanski biznismeni biraju sushi uz prilog golog ženskog tijela. Ovaj običaj naziva se nyotaimori. Dame imaju ulogu tanjura, a za ovaj posao veoma su dobro plaćene. Naime, djevojke prolaze naporan trening kako bi uspješno ležale satima bez da se malkice pomaknu, + potpuna depilacija je obavezna. Zanimljivo, bilo kakav seksualni čin najstrože je zabranjen.

via GIPHY

Velika Britanija

Britanci obožavaju dogging! U engleskom žargonu to je izraz koji se koristi za seksualne odnose u javnosti i  to dok drugi gledaju! Pretpostavlja se kako je ovaj izraz izmišljen 1970-tih, kada su se pobornici ove vrste zabave pravili kako odlaze prošetati psa u park. Posljednjih nekoliko godina ova praksa je apsolutni hit među mladima. U Puttenhamu, koje je malo selo u Surreyju,  čak postoji i polje namijenjeno doggingugdje tokom dana gledatelji mogu promatrati isključivo gay parove dok se seksaju, dok na noćnu scenu dolaze samo hetero parovi.

via GIPHY

Indonezija

U nekim seoskim krajevima Indonezije zadržala su se poganska vjerovanja. Ono vezano za proslavu blagdana Pona zahtjeva od vjernika da sedam puta godišnje hodočaste na svetu planinu Javi, kako bi prizvali dobru sreću za obitelj. To čine tako da se na planini upuštaju u seksualni čin s nekim tko nije njihov muž ili žena. Poligamija na najjače!

 

via GIPHY

Pogledaj koje su gradove i države spominjali LayZ, Magic Leon i Mr. Mončina!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr