Bolje je biti cura: 10 razloga zašto smo najbolje!

Dreamstime
Ovo su stvari zbog kojih se nikada ne bi mijenjale s dečkima
Vidi originalni članak

Nije nam uvijek lako - žene i djevojke danas moraju uskladiti školu, faks ili posao s ljubavnim životom, obavezama kod kuće, 'moraju' uvijek biti lijepe i nasmijane... Onih dana kada jedemo desetu čokoladicu u PMS-u ili se spremamo za još jednu bolnu depilaciju, pomislimo kako bi bilo divno, barem na jedan dan, biti muškarac.

No kad se priberemo, sretne smo što smo pale s Venere, a ne Marsa! Mi ti donosimo popis deset stvari zbog kojih se nikada ne bi mijenjale s dečkima: 

1. Majčinstvo
Nije svakoj od nas želja da bude majka jednog dana, i to je u redu. No one žene koje se odluče na taj korak u životu ističu kako je upravo to najljepše iskustvo koje su doživjele. Jednog dana, kada budeš spremna, ništa se neće moći usporediti s činjenicom da si na svijet donijela pravo, malo čudo.

2. Kosa
Bila kratka ili duga, ravna ili valovita, kosa je posebno oružje svake žene (osim kad imaš bad hair day). Najbolje od svega je što se ne moramo brinuti da ćemo jednog dana oćelaviti poput tolikih muškaraca. I sa sedamdeset ćemo furati neki dobar friz, bez potrebe da se skrivamo ispod nekog tupea u stilu Duška Lokina.

3. Dečki
Možda ne želimo biti oni, ali volimo njihovo društvo! Dečki su zabavni, opušteni i uvijek spremni za dobru šalu. Bilo da se radi o tati, bratu, prijatelju ili The Dečku, svijet je ljepše mjesto kad su s nama.

4. Moda
Ah, moda! Bilo da preferiraš street style ili visoku modu, obožavaš svoje krpice, zar ne? Dobar outfit može spasiti stvar, a zahvaljujući velikom izboru, nema straha da ćeš, poput dečkiju, uvijek izgledati isto.

5. Ruž
Bilo da si djevojka za jarko crveni, vamp ljubičasti ili nježni nude ton, dobar ruž popravi i najgori dan i svaki smješak učini posebnim.

6. Životni vijek
Znanstvenici su dokazali da žene duže žive od muškaraca, i to u prosjeku 5-6 godina duže. U dobi od 85 godina omjer je 6:4 u korist žena, u dobi od 100 godina omjer je 2:1 u korist žena. Dakle, duže živimo i pritom se odlično zabavljamo!

7. Osjećaji
Ako ne voliš sport, nitko ti se neće rugati. Možeš naglas reći koliko obožavaš romantične komedije, umjetnost ili balet, bez da je to nekome smiješno. Možeš zaplakati gdje i kad želiš, nitko te neće čudno gledati. Ukratko, ne moraš se stalno truditi da budeš snažna. Ne možeš biti snažna uvijek i to je cool. 

8. Druge cure
Živjela ženska solidarnost! Umjesto da se ogovarate iza leđa, ujedinite se i pomozite jedna drugoj. Prijateljica često zna više od mame i dečka - ako je prava, povjeravamo joj svoje tajne, strahove i nade. Jedan muškarac nikada neće razumijeti o čemu toliko pričamo na svojim kavama, ali mi znamo - malo je stvari na svijetu poput ženskog prijateljstva. 

9. Intuicija
Onaj unutarnji glas koji nije uvijek glasan, ali je uvijek u pravu. Šesto čulo koje nas čini posebnima, glas razuma koji te uvijek navede na pravu stvar. Slušaj ga!

10. Verbalni faktor
Ovu svoj moć nekada koristimo u zle svrhe, pa smo tako nekad vješte manipulatorice. No naša moć govora služi i dobru: uvijek znamo pravu stvar za reći i ne gubimo se ni u najstresnijim situacijama.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr