Ček, što? Kylie i Drake nešto 'mute'?

champagnepapi/kylie jenner/ instagram
*We are confused*
Vidi originalni članak

Nakon proslave Drakeovog 33. rođendana neki misle da Kylie Jenner i on nešto 'mute', a za sve je zaslužan izvor koji je za US Weekly iznio neke zanimljive informacije o njih dvoje, javlja Her.

'Osjetila se neka privlačnost'

"Ona je najviše vremena na partyju provela s Drakeom i njegovim prijateljima. Repala je na pjesme i plesala s njegovim prijateljima, bila mu je jako blizu, no, nisu zajedno plesali. Ipak, činilo se kao da su se povezali. 

Međusobno su se zezali i Kylie se jako smijala. Izgledala je sretno i dobro raspoloženo, a ona i Drake su izgledali kao da im je jako ugodno jedno pored drugoga. Zaista se vidjelo da između njih postoji neka privlačnost", rekao je izvor.

Kylie i Travis rade na pomirenju

Kylie je odnedavno slobodna, nakon što je prekinula odnos s bivšim partnerom, Travisom Scottom. No, on provodi mnogo vremena kod nje zbog zajedničke brige o kćerkici Stormi, rade na vlastitom odnosu, a njezina obitelj navija za to da se njih dvoje i pomire. 

Hoće li im Drake pomrsiti planove? Ne znamo. Ali, iskreno, ne bismo baš previše važnosti pridavali riječima anonimnog izvora koji je bio na Drakeovom partyju i iz ovoga gore zaključio da nešto mute. 

No, vidjet ćemo...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr