Četiri stvari u vezi koje će ti dečko zamjeriti

Dreamstime
I njegovo je mišljenje važno. Moraš mu pokazati da ga cijeniš
Vidi originalni članak

Nitko nije savršen, pa tako ni ti. U svakoj vezi potrebno je mnogo truda kako bi bila uspješna. Ponekad mislite da si možete čitati misli no to nažalost nije tako. Zbog toga upadate u probleme. Iako ti to neće priznati, evo što će ti dečko zamjeriti.

1. Prljavo svađanje

To ne znači da se nikad ne trebate posvađati, već samo da pripazite da to ne bude puno vike i međusobnog vrijeđanja i niskih udaraca. Umjesto da urlaš na njega zbog tog što ćete kasniti, radije mu lijepo objasni kako bi voljela da se idući put brže spremi jer se zbog kašnjenja osjećaš frustrirano.

2. Dijeljenje problema s prijateljima

Naizgled bezazleno prepričavanje problema najbližim prijateljima moglo bi dodatno pogoršati odnose u vašoj vezi. Dečki nemaju naviku probleme između vas dijeliti s drugima, osim kad baš nema druge, pa ne vole ni kad svi znaju za svaku sitnicu koja se događa među vama. Čak štoviše, to će ih jako povrijediti.

3. Nedostatak zahvalnosti i pohvale

Svi vole kad ih se pohvali, zato tu i tamo pokaži dečku koliko ga cjeniš. Obrati pažnju na svakodnevne sitnice!

4. Isključivanje iz važnih odluka

Bez obzira radi li se o upisu u srednju školu u drugom gradu ili odabiru filma koji ćete gledati, posavjetuj se s njim jer je i njegovo mišljenje važno. Nisi u vezi sama sa sobom :)

Posjeti joomboos.24sata.hr