Channing i Jessie J prekinuli nakon godinu dana veze?

jessiej/channingtatum/instagram
Navodno je sve prošlo bez ikakve drame. I dalje su dobri prijatelji.
Vidi originalni članak

Nakon godinu dana veze navodno su prekinuli Jessie J i Channing Tatum, javlja Elite Daily.

"Channing i Jessie prekinuli su prije otprilike mjesec dana. No, i dalje su bliski i ostali su dobri prijatelji", izjavio je izvor blizak bivšem paru za US Weekly.

Sve je prošlo bez drame

Kasnije je nekoliko njima bliskih ljudi za People izjavilo kako je prekid prošao mirno i "bez ikakve drame". "Jednostavno su se odlučili razići te su ostali u prijateljskim odnosima", ispričali su.

Ako se pitate koji je razlog njihova navodnog prekida, čini se kako je to česta razdvojenost. "Channing i Jessie imaju drugačije životne prioritete i njihovi se fokusi baš ne poklapaju. Iako im je u vezi bilo jako zabavno, jednostavno nije išlo. Channing često mora biti u LA-u, gdje provodi vrijeme s kćerkom Everly. Jessie je, pak, često u Engleskoj. No, i dalje su prijatelji", ispričali su izvori.

U dobrim su odnosima

To da su i dalje u dobrim odnosima vidi se i prema njihovim prijateljskim komentarima podrške koje ostavljaju jedno drugome na društvenim mrežama. Recimo, Channing je nedavno pisao o tome kako dolazi u Australiju na promociju svog filma 'Magic Mike', a Jessie se tada prisjetila jedne od najpoznatijih scena iz filma pa mu je ostavila pomalo flertovski komentar ispod objave, a on joj je odgovorio.

Vijest o njihovoj vezi prvi se puta pojavila u listopadu 2018. godine, nakon što su Channing i njegova bivša supruga, Jenna Dewan, najavili da se razvode nakon devet zajedničkih godina.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr