Cure, nemojte ovo raditi: Evo kako dečkima stalno rušite samopouzdanje!

Dreamstime
Koliko god se trudili dokazati svima da ih ništa ne može slomiti, njihove djevojke imaju "neobičnu moć"...
Vidi originalni članak

Igra "ukrast ću ti nešto"

via GIPHY

Bilo da je riječ o novinama koje upravo čitaju ili žlici kojom upravo jedu juhu pa se ne mogu koncentrirati na ono što im pričate, NEMOJTE im izvlačiti iz ruke ono što drže samo kako biste preusmjerili njihovu pažnju na sebe.

Ljutnja

via GIPHY

Ne, nećete im narušiti samopouzdanje samo zato što ste se naljutili na njih. Ali ako je razlog vaše ljutnje poznat samo vama ili ste ljuti na svog dečka jer ne zna da je Kylie izbacila novu liniju ruževa, mogli biste ih navesti da se osjećaju poprilično loše... Budimo realni, oni to NE MORAJU znati...

Javno ispravljanje

via GIPHY

Znate li ono kada nekome nešto prepričavate i onda slučajno krivo izgovorite neku riječ, ali to ne mijenja nužno poantu priče? E pa upravo to se ponekad dogodi i vašem dečku i ne, ne morate ga odmah ispravljati jer je i sam već primijetio pogrešku...

Isticanje mana

via GIPHY

Svatko od nas ima neke mane, ali nitko nije sretan kada ih drugi ljudi neumorno ističu. To ako mu kuhanje ne ide od ruke, ali se ipak potrudio i pripremio ti palačinke (koje istina, nisu ispale baš najbolje) to ne mora znati svaka tvoja frendica.

Nedostatak pažnje

via GIPHY

Nemoj misliti kako je dovoljno to što si mu prije mjesec dana rekla da ga voliš i da ga sada više ne moraš zagrliti još barem desetak dana. To osobito vrijedi ako s druge strane očekuješ od njega da ti na svakom koraku pokazuje nježnost. I dečki imaju osjećaje i žele se osjećati voljeno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr