Demi Lovato pokazala novog dečka: 'Preslatki ste'

demilovato/Instagram
Demi i Austin su, navodno, već godinama jako dobri prijatelji.
Vidi originalni članak

Demi Lovato je na Instagramu objavila fotku s novim dečkom, Austinom Wilsonom, i rastopila fanove, javlja Her. "Preslatki ste", "Najbolji par 2019. godine" i "Slatkiceee" samo su neki od komentara njezinih fanova i prijatelja na ovu novu romansu.

Objavili zajedničke fotke

Na fotki je Austin ljubi u lice i rub usne dok ih ona fotka ispred ogledala, a Demi je sasvim jasno svima dala do znanja da je jako zaljubljena jako kratkim i jako slatkim opisom. Ispod fotke je, naime, napisala samo: 'Moje ❤️...' Awwww!

Austin je, inače, model koji trenutno živi u Los Angelesu, a uz modeling studira i na Sveučilištu Santa Monica. Najpoznatiji je po neobičnoj boji kose (trenutno fura pink) i hrpi tetovaža koje je dosad napravio, a možda uskoro napravi novu, posvećenu Demi... Tko zna!

I on je također objavio njihovu zajedničku fotku na svom profilu i ispod napisao: 'Moja ljubav...'

Njih su dvoje već godinama prijatelji

Demi i Austin navodno su prijatelji već godinama te su već nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti, a sad su svoj odnos, čini se, odlučili podići na mnooogo višu razinu.

Iako su Demi do nedavno povezivali s bivšim natjecateljem showa 'Savršena nevjesta', Mikeom Johnsonom, izgleda da ta veza nikada zapravo nije zaživjela. 

No, Demi nije dugo čekala i Mikeu je brzo našla zamjenu, a mi se samo nadamo da je sretna i da im je lijepo zajedno...

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr