Evo zašto baš vi ne možete nikako skinuti kilograme!

Dreamstime
Čak je i kilaža zapisana među zvijezdama...
Vidi originalni članak

Skidanje onih nekoliko kilograma viška sigurno se neće naći na listi najlakše ostvarenih životnih ciljeva. Riječ je o mukotrpnoj borbi za koju treba imati jako puno volje. Ipak, nerijetko se dogodi da se "izgubljeni" kilogrami gotovo preko noći vrate i tako nastane začarani krug. Vi ih izgubite, oni se vrate, vi izgubite, oni se vrate...

Na vaše pitanje zašto je to tako, odgovor se skriva u - horoskopu!

Tako su Djevice gotovo opsjednute zdravom prehranom pa gotovo uopće nisu sklone debljanju, a slično je i s Jarčevima koji su najčešće prirodno mršavi.

Zato su vodeni znakovi potpuno druga priča. Ljudi rođeni u znaku ribe ili raka se lako debljaju, a naravno, vrlo teško skidaju nakupljene kilograme. Oni su pravi gurmani i užitak u hrani im je jedan od omiljenih hobija.

Za ovnove, lavove i blizance se ističe kako ih uglavnom sjedilački način života može dovesti do prekomjerne težine, dok bikovi, vage i strijelci vole razmaziti svoje okusne pupoljke i istinski uživati u svakom zalogaju. Teško se odriču hrane, a još teže tjeraju na fizičku aktivnost. Zato se na kraju ne trebaju šokirati kada vide nepoželjnu brojku na vagi...

I na kraju, vodenjaci i škorpioni se ne mogu prikloniti ni jednoj od ovih grupa. Oni su potpuno posebni. Uživaju u neobičnim jelima, ali ne pretjeruju pa se rijetko susreću s borbom s kilogramima.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr