Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

shawnmendes/Instagram
Fanovi nisu baš zadovoljni njegovom 'isprikom'. Misle da je jednostavno trebao preuzeti odgovornost za svoje postupke, a ne za iste okriviti prijatelje.
Vidi originalni članak

Vratimo se malo u prošlost. Sjećate se onih tweetova koje je Shawn Mendes pisao, a koji su bili, paaaa, pomalo rasistički? E da, uglavnom, sad je napokon odgovorio na pitanje vezano uz iste i fanovi nisu baš sretni, a ni zadovoljni.

Navodno, u tim je tweetovima Shawn napisao sljedeće: "Mogu vidjeti da 'crno' izlazi iz tebe Lauren", pritom se obraćajući svojoj frendici. Bilo je tu još sličnih eskapada, a onda su ga ljudi počeli napadati. 

'Preko nekih stvari jednostavno trebamo prijeći'

Kad ga je jedan fan na Q&A-ju sad pitao o tim tweetovima, Shawn je napisao sljedeće:

"Da, razumijem sve. Ali mislim da preko nekih stvari jednostavno treba prijeći. No, isto tako morate biti svjesni da sam se tada, sa 14 godina, družio s prijateljima koji bi mi s vremena na vrijeme znali uzeti mobitel i pisati svašta po zidu. To im je bilo smiješno jer sam ja tada imao više od 2.000 followera i to je bila velika stvar. Ja, naravno, to nisam shvaćao previše ozbiljno. Nisam mislio da ću jednog dana imati više od 50 milijuna pratitelja, no, znam da me to i dalje ne opravdava. Naravno, iskreno se ispričavam za sve bezosjećajne stvari koje sam rekao u prošlosti, no, sad kad sam to napisao, moram reći kako mislim da to nije moja prava osobnost."

Naravno, fanovi nisu zadovoljni ovom 'isprikom' jer smatraju da je jednostavno trebao preuzeti krivnju za vlastite postupke, a ne istu svaliti na svoje tadašnje prijatelje. "Činjenica da odbija preuzeti odgovornost i krivnju svaljuje na frendove iznimno je nezrela i jadna. Tvoji postupci su samo tvoja krivnja, i ničija više", napisao mu je jedan od fanova. Drugi su se složili. Ups...

A što ti misliš? Je li njegova isprika dovoljna i iskrena ili možda baš i ne?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr