Fanovi su prilično uvjereni da su Shawn i Camila zajedno

shawnmendes@instagram
Glasine o tome da su njih dvoje zajedno krenule su otkako su izbacili zajednički singl Senorita i spot za isti, koji je nabijen zajedničkom kemijom.
Vidi originalni članak

Nakon što je izašao spot koji su Camila Cabello i Shawn Mendes izbacili zajedno, mnogi ne prestaju pričati o tome da bi njih dvoje mogli biti novi par. U spotu za 'Senoritu' njih dvoje imaju očiglednu kemiju (ili samo jako dobro glume). No, ljudima se ipak više sviđa prva teorija.

Koji su dokazi?

Ipak, to nije jedino što bi moglo upućivati na to da su zajedno, misle fanovi. Naime, Camila je taman u to vrijeme kad su izbacili spot objavila kako je prekinula vezu s tadašnjim dečkom Matthewom Husseyjem. Hmm...

Proveli su skupa Dan nezavisnosti

Nakon toga, prije par dana se pojavila vijest navodno bliskog izvora koji tvrdi da su njih dvoje zajedno proveli Dan nezavisnosti i da su, pritom, bili veeeeoma bliski. 

"Sjedili su jedan pored drugoga, gledali se, a otišli su držeći se za ruke", rekao je izvor za Cosmopolitan.

Flertaju i na Instagramu 

No, to nije sve. Sinoć je Camila bila na Shawnovu koncertu u Los Angelesu i pritom objavljivala neke prilično zavodljive Instagram storyje.

"Shawn Mendes, ne možeš biti više očaravajuć, wow" i "Pa ti si nestvaran". Ovo su poruke koje mu je napisala na koncertu...

I ranije su na društvenim mrežama njih dvoje izmjenjivali zavodljive poruke, no, može li sve ovo biti dovoljan dokaz da su stvarno zajedno?

Ni ona ni on još nisu potvrdili moguću vezu, ali nama bi bilo jaaaako drago da su zaista par. Jer, apsolutno su preslatki i divni. A ti možeš glasati u anketi dolje i reći nam što ti misliš. Jesu li u vezi ili su samo prijatelji?

GLASAJ:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr