Fotografijom osamljene proslave 18. rođendana rastužila svijet!

Poslala je pozivnicu svim prijateljima iz razreda, ali nitko se nije odazvao...
Vidi originalni članak

Proslave rođendana svi pamtimo kao dane ispunjene srećom i druženjem s prijateljima. Ipak, Hallee Sorenson svoj 18. rođendan sigurno ne pamti po tome.

Naime, tinejdžerica je prošle godine slavila 18. rođendan u kuglani, a pozivnicu je poslala svim svojim prijateljima iz škole. No, nitko se nije pojavio. Sada je fotografija kojom je zabilježena sva tuga tog dana postala viralna i to zahvaljujući njezinoj rođakinji Rebecci Guildford.

Kako bi spriječila da se isti scenarij ponovi i ove godine, Rebecca je odlučila fotografiju podijeliti na svom Facebooku i zamoliti ljude da joj pomognu uljepšati ovogodišnji Halleein rođendan.

- Ona je bila užasno uzbuđena zbog proslave rođendana s prijateljima. Maštala je o kuglanju, zabavljanju i torti te sladoledu. Poslala je pozivnice svim prijateljima iz razreda i tog je dana strpljivo čekala da se netko od njih pojavi... Ali nitko nije došao! Ni jedna jedina osoba! Ovo je fotografija gdje se vidi kako je slavila sama - i sama jede svoju rođendansku tortu. Slomili su joj srce i još uvijek je povrijeđena - napisala je Rebecca u svojoj objavi te dodala kako bi voljela da ove godine sve bude drugačije. Zamolila je ljude da Hallee pošalju jednostavnu čestitku i "zatrpaju" njen poštanski sandučić lijepim željama.

Mnogi su poželili poslati joj i poklone, ali cijela obitelj je to odbila naglasivši da za tim nema potrebe.

Po svemu sudeći, ovogodišnji rođendan Hallee Sorenson biti će za pamćenje!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr