Influenceri su za sutra spremili nešto genijalno

Društveno odgovorna i nekonvencionalna konferencija 'Influenceri bez filtera' održat će se na Veleučilištu VERN s početkom u 10 sati
Vidi originalni članak

Kreatori sadržaja, influenceri i online stručnjaci sutra će od 10 sati na VERN-u podijeliti svoja iskustva na konferenciji 'Influenceri bez filtera' te time podržati inicijativu #skinifilter.

Konferencija će okupiti neke od najuspješnijih hrvatskih influencera iz raznih područja poput mode, fotografije, lifestylea, gastro svijeta, koji će ekskluzivno progovoriti o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.

Tko sve dolazi?

Samo neki od influencera koji sudjeluju na konferenciji su Sanja Mijac, Ana Jembrek, Slađana Ostić, Matea Fajsberger, Mile Butorac i Maša Zibar. Uz influencere, govorit će i razni stručnjaci, među kojima su fotograf Zvonimir Ferina, Maja Mihovilović s VERNA-a, Gordana Kuterovac Jagodić sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta te Antica Vulić iz JoomBoosa.

Događaj, koji su u potpunosti osmislili studenti VERN'a, obilovat će i ostalim sadržajima poput nagradnog kviza, kave s influencerom, izložbe fotografija „Influenceri bez filtera“ i prikazivanja raznih video materijala.

Zbog velikog interesa, za posjetitelje će biti organiziran i live streaming konferencije u susjednoj dvorani. Više informacija o konferenciji i programu možete pogledati na službenoj stranici.

Da ponovimo, konferencija se održava sutra, 17. svibnja, na Veleučilištu VERN, s početkom u 10:00 sati. Adresa je: Iblerov trg 10, Importanne Galleria, dvorana 200, 2. kat. 

Posjeti joomboos.24sata.hr