Justin otkrio: 'Hailey nije bila oduševljena kad me upoznala'

haileybaldwin/Instagram
U jednoj od epizoda Justin priča o svom prvom susretu s Hailey. "Tad nije bila baš oduševljena", priznaje.
Vidi originalni članak

Na YouTubeu je izašla prva epizoda dokumentarne serije o životu Justina Biebera, 'Seasons' i već je skupila više od 3,3 milijuna pregleda. Ova priča o njegovu djetinjstvu, odrastanju, uspjehu, ljubavi i obitelji nešto je što su obožavatelji dugo čekali, a oni najveći sretnici koji imaju YouTube Premium već sad mogu pogledati ne samo prvu, već prve četiri epizode serije, javlja Seventeen. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

U jednoj od tih epizoda prikazana je i ljubavna priča Justina i njegove supruge, Hailey Bieber. 

O njemu i Hailey

Na početku epizode Justin priča o tome kako je oduvijek znao da se želi vjenčati i osnovati obitelj, ali je u nekom trenutku pomislio kako to možda nikad neće uspjeti. Sve dok nije upoznao Hailey koju su, osim njega, odmah zavoljeli i članovi njegova tima. "Kad bih mogla odabrati jednu djevojku za njega od svih poznatih zvijezda, izabrala bih Hailey. Ona je djevojka koju sam zamišljala za njega", ispričala je Allison Kaye, članica njegova tima menadžera.

Iako su prohodali 2018. godine, Justin i Hailey znaju se već više od deset godina. Justin se u dokumentarcu prisjetio trenutka kad su se prvi put upoznali. Bilo je to 2009. godine kad ju je Haileyin tata doveo na njegov show, ali ona tada nije baš bila oduševljena, priznao je.

Nije baš bila oduševljena prvim susretom

"Za većinu djevojčica tada je bio san upoznati me. 'Upoznat ćemo Justina Biebera? Odlično!' No, kod Hailey to nije bilo tako. Došla je do mene praktički zatvorenih očiju i rekla 'Drago mi je što smo se upoznali.' Uopće je nije bilo briga", ispričao je Justin.

Ipak, nije joj zamjerio taj prvi susret. Čak mu se zbog takvog stava i više svidjela. A danas je, tvrdi, ipak mnogo zrelija i njih su se dvoje povezali na razini koja je mnogo viša od tog prvog susreta 2009. godine. 

No, da biste pogledali ovu i preostale epizode serije, ipak ćete morati još malo pričekati. Zasad možete pogledati samo prvu na njegovom kanalu. Osim ako niste među onima s YouTube Premiumom...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr