Kao tinejdžer je imao 206 kilograma, a danas ga djevojke opsjedaju!

Zbog svoje debljine nije mogao sjediti u školskoj klupi, bio je na korak do smrti, a svoj je život promijenio zahvaljujući samo jednoj rečenici...
Vidi originalni članak

Richard Branscum danas ima 26 godina i mnoge se djevojke bore za njegovu pažnju. No, nije uvijek bilo tako...

Naime, prije 11 godina njegov je otac umro, a Richard je utjehu pronašao u hrani. 

- Moj je tata bio potpuno slijep zbog dijabetisa od kojeg je bolovao. Morao sam mu pomagati sve svakodnevne zadatke. Jednog dana, na povratku iz škole, dočekao me šokantan prizor u dnevnom boravku. Naš je pas ležao na kauču dok je tata bio na podu. U prvi mah sam pomislilo kako samo spava. Kad sam mu prišao shvatio sam da je njegovo lice potpuno plavo. Bio je leden - prepričao je svoje traumatično iskustvo.

Vrlo brzo nakon toga, ovaj je mladić dosegnuo 206 kilograma, a liječnici su mu rekli kako vrlo vjerojatno neće dočekati 21. rođendan. Bila je to rečenica koja je promijenila njegov život. 

- Pogledao sam se u ogledalo i shvatio da imam dvije opcije: umrijeti ili smršaviti - ispričao je te dodao kako je tada čvrsto odlučio da ostatak života neće provesti prikovan za krevet.

Kombinacija odgovarajućih tjelovježbi i zdrava prehrana ubrzo su pokazali rezultate, a do danas je skinuo nevjerojatnih 135 kilograma!

Kako piše Daily Star, Richard se danas uspješno bavi bodybuildingom u kojem je ostvario i značajne rezultate, a svojim primjerom drugima služi kao inspiracija.

Kako kaže, nastoji svima pokazati kako sami odlučuju kako će izgledati njihova budućnost.

 

 Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr