Kava, škampi, sladoled: Zadnji obroci serijskih ubojica

tedbundy.11/mostevilminds/instagram/screenshot/youtube/react
O ovoj temi mnogi su youtuberi već snimili video, a s obzirom na to da trenutno svi pričaju o serijskom ubojici Tedu Bundyju, o kojem je nedavno snimljen i film i dokumentarna serija na Netflixu, složili smo vam popis najčudnijih posljednjih obroka najpoznatijih serijskih ubojica na svijetu, prije izvršavanja smrtne kazne. Brrr... Neki su zbilja jako čudni...
Vidi originalni članak

Ted Bundy

Ted Bundy jedan je od najpoznatijih serijskih ubojica na svijetu. U razdoblju između 1984. i 1988. godine, Bundy je ubio 30-ak ljudi na području sedam američkih saveznih država, a neke njegove žrtve nikad nisu pronađene niti identificirane. 

On je odbio svoj posljednji obrok prije smrtne kazne 1989. pa su mu servirali standardni zatvorski doručak: medium-rare steak, jaja, tost s maslacem, hash browns, mlijeko, kavu i sok. 

John Wayne Gacy

John je poznat i pod nadimkom Killer Clown, a on je 1970-ih oteo, mučio i ubio najmanje 33 dječaka i tinejdžera u Illinoisu. Prije izvršenja smrtne kazne 1994. godine, za svoj posljednji obrok poželio je sljedeće: pohanu piletinu, pohane škampe, pržene krumpiriće i jagode. 

Aileen Wuornos

Aileen je ubila sedmoricu muškaraca na Floridi između 1989. i 1990. godine. Tvrdila je da je to napravila u samoobrani. Tada je radila kao prostitutka. 

via GIPHY

Sud ju je osudio za ubojstva, dobila je smrtnu kaznu, a prije izvršenja iste 2002. godine kao svoj posljednji 'obrok' poželjela je šalicu crne kave. 

William Bonin

William Bonin, poznat i pod nadimkom The Freeway Killer, ubio je između 14 i 44 tinejdžera između 1972. i 1980. godine.

Prije izvršenja smrtne kazne 1996. godine, kao svoj zadnji obrok poželio je: dvije pizze sa salamom i kobasicama, tri porcije sladoleda od čokolade i tri six packova gaziranog pića. Naime, rekao je da, prije izvršenja smrtne kazne, želi umrijeti od dijabetesa. 

Danny Rolling

Danny, poznat i pod nadimkom The Gainesville Ripper, ubio je pet studentica na Floridi 1990. godine, a neke od njih je, sumnja se, i silovao. Njegov je lik, također, bio inspiracija za popularni horor film 'Vrisak'. 

On je, za svoj posljednji obrok u zatvoru, poželio: cheesecake s jagodama, koktel škampe, rep jastoga, slatki čaj i pečeni krumpir. Fancy...

Velma Barfield

Velma je optužena za ubojstvo šestero članova svoje obitelji, a prije izvršenja smrtne kazne 1976. godine, ona je odbila svoj posljednji obrok. Umjesto toga, 'naručila' je zdjelu smokića od sira i jedno gazirano piće.

Neki od ovih obroka su bizarni, neki jako fancy, a neki samo jako čudni... Što ti misliš?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr