Koje horoshopske znakove trebaš izbjegavati

Saznajte kako funkcioniraju horoskopski znakovi u vezi i s kim ne bi trebali ići na spoj.
Vidi originalni članak

Ako voliš astrologiju, uvijek ćeš gledati s kojim horoskopskim znakom možeš na spoj i s kim će ti biti super u vezi. Spojevi znaju biti teški sami po sebi, a kako bi si sve olakšale, pročitajte što kažemo koji si horoskopski znakovi ne odgovaraju. 

via GIPHY

1. Ovan - Bik 

Bikovi, koji vole razmišljati o svakoj donesenoj odluci dovest će ovnove do ludosti. Ovnovi su puni ljubavi i energični su u svemu što rade, a bikovi ih mogu samo usporiti.

2. Bik - Vodenjak

Vodenjaci mogu biti jako konzervativni, skloni su predanosti i emocionalnoj povezanosti, a cijene stabilnost. Bikovi su, s druge strane, progresivni i pustolovni. Bilo bi im jako dosadno u vezi s vodenjacima.

3. Blizanci- rak

Blizanci i rakovi imaju jako snažan emocionalni karakter. Uspoređujući s blizancima, rakovi su puno osjetljiviji što blizance užasno živcira. Oba znaka postat će emocionalno nestabilna dok će samo pokušavati shvatiti jedno drugo. Kako bi to izgledalo kada bi njihova veza postala ozbiljnija?

4. Rak- škorpion

Rakovi su iznimno osjećajni, a škorpioni mogu biti bezobzirni. Škorpionov posesivni temperament je previše za rakove jer oni žele nekoga s “lakšim temperamentom”.

5. Lav- jarac

Ova dva znaka jednostavno ne mogu biti zajedno. I lavovi i jarčevi vole biti u centru pažnje, stoga će se uvijek natjecati. Oni bi mogli snimiti dobru komediju, a publika bi uvijek bila nasmijana. 

6. Djevica- riba

Djevice su jako logične, praktične osobe i spadaju u "kontrol frikove", s takvim ponašanjem će prestrašiti ribe. One su ipak nepopravljivi sanjari. 

7. Vaga- blizanci

Blizanci su jako svestrani i vole raznolikost, dok vage preferiraju ravnotežu i stabilnost tako da ova kombinacija u vezi završava sa slomljenim srcima. Onaj tko je u horoskopskom znaku djevica i želi izaći s blizancem, mora biti pažljiv kako se ne bi zaljubio istog trena.

8. Škorpion- lav

Škorpioni i lavovi vole kontrolirati pa je veza između njih prava borba. Ove veze često završavaju ljubomorom i to se odnosi na oba znaka. 

9. Strijelac- bik

Bikovi su jako strukturirani i ne vole rizik, a strijelci su čista suprotnost. Oni vole avanturu. Čak i ako strijelac pristane na kompromis i bude kao bik tradicionalan i ima stabilnost u životu, u njihovoj vezi to izgleda kao da gube sami sebe.

10. Jarac- ovan

Na prvu, veza između jarčeva i ovnova čini se kao ljubav na prvi pogled i sve izgleda baš savršeno zato što se oba znaka brzo zaljube i jako su romantični. Ali zapravo, to nije dobra kombinacija. Oni različito razmišljaju i zato je njihova veza puna nerazumijevanja.

11. Vodenjak- vaga

Vodenjaci trebaju mnogo prostora i zapravo se osjećaju kao da ih vaga guši svojim ponašanjem. Također, smatraju da vaga konvencionalno razmišlja. Osim ljubavi, moguća je mržnja u vezi između ova dva znaka. 

12. Riba- rak

Oba znaka su iznimno osjećajna i mogu jako brzo zaboraviti tko su oni zapravo u toj vezi. Svaka strana će pokušati prilagoditi svog partnera, ali je problem u tome što nijedna strana nema čvrst karakter.

Ako ste u vezi i jedna je od ovih kombinacija, ne mora značiti da niste suđeni jednom drugome. Ovo su samo mogući problemi na koje ćete naići u vezi. 

 

Podijeli s nama u komentarima slažeš li se s navedenim tvrdnjama. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI!

Posjeti joomboos.24sata.hr