Kris Jenner slučajno objavila neobrađenu fotku s rođendana

kimkardashian@instagram
Obitelji Kardashian i Jenner poznate su po tome da svoje fotke vole retuširati do neprepoznatljivosti pa je pravo osvježenje za njihove pratitelje bila slučajna objava neretuširane fotografije Kris Jenner i Kim Kardashian. Naravno, fotka je ubrzo nestala s društvenih mreža, ali sačuvan je jedan vrijedni screenshot
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda kćerkica Kim Kardashian, Chicago West, i kćerkica Kylie Jenner, Stormi Webster, proslavile su rođendane pa su se samim time na proslavi okupili svi članovi Kardashian - Jenner obitelji. Kako je proslava odmicala, društvenim mrežama su počele kružiti razne fotografije s raskošne zabave, ali jedna je uhvatila posebnu pozornost obožavatelja. 

Naime, kako piše Elite Daily, na jednoj od fotografija koju je Kris Jenner objavila na Instagramu kako bi unuci Chicago čestitala rođendan, možemo vidjeti kako niti ona niti Kim nisu retuširane i 'popeglane' u photoshopu, a svi znamo je obitelj Kardashian-Jenner po tome itekako poznata. 

Naravno, ta je fotografija ubrzo nestala s Instagrama, ali opet ne dovoljno brzo da ne nastanu vrijedni screenshotovi. 

Pratitelji nisu nimalo začuđeni što je Kris brže-bolje obrisala ovu fotografiju, ali ipak smatraju da su ona i Kim na njoj zaista prekrasne te da nema razloga da toliko photoshopiraju sve svoje fotke. 

Što vi mislite? 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr