Lažirala je zaruke kako bi dobila besplatne izlete i pića!

Canva/Opinionstage
Jedna djevojka je na svom TikToku pokazala kako je osmislila odličan način da na svom putovanju u Veneciju dobije hrpu besplatnih stvari - lažirala je zaruke...
Vidi originalni članak

Jedna korisnica TikToka, Fran Starkey, na svom je profilu objavila video u kojemu objašnjava kako je, s prstenom od 40-ak kuna, lažirala svoje zaruke samo kako bi, na svom putovanju u Veneciju, mogla dobiti besplatna pića, izlete i hrpu drugih besplatnih stvari, piše Miss7

@franstarkey BA girls loved it #hack #holiday #engaged ♬ Rich Girl - Gwen Stefani

"Lažiram proslavu zaruka u Veneciji kako bih prošla jeftinije", napisala je Fran ispod videa, a njezini su pratitelji, inspirirani pričom, pisali da će i sami isprobati ovaj trik. 

Fran je tako pokazala kako je izgledalo cijelo putovanje nakon što se pravila da je zaručena, počevši od toga kako pije šampanjac u avionu pa sve do plovidbe gondolom u pola cijene. Osim toga, neki joj je čovjek poslao i piće tijekom izlaska kako bi sudjelovao u njezinoj proslavi, a uz naručenu je kavu dobila i, za nju, besplatne kolače i kekse.

Ovaj video je prikupio više od 400 tisuća pregleda, a neki su, u komentarima, priznali kako su često znali napraviti isto što i Fran.

"Kamo god idem uvijek kažem da nam je godišnjica pa tako dobivamo bolje sobe u hotelima i besplatna pića", napisala je jedna korisnica TikToka. "Moj dečko je rekao 'ne' kad sam to pokušala kako bismo dobili bolju uslugu u hotelu", požalila se druga. 

Hmm... Mislite li da je ovo super potez ili je Fran ipak malo pretjerala?

Posjeti joomboos.24sata.hr