Lili i Cole opasno trolaju. Čini se da ipak nisu prekinuli

lilireinhart/instagram
Cijeli svijet zadnjih par dana priča o navodnom prekidu Lili Reinhart i Colea Sprousa, zvijezda serije Riverdale. Oni su sad odlučili trolati sve koji to misle jer možda ipak nisu prekinuli. Ili jesu? Ah, tko više zna.
Vidi originalni članak

Lili je na Instagramu objavila fotku njih dvoje s photoshootinga za W Magazine i napisala: "BREAKING: Pouzdani izvor nam je rekao da nitko od vas nema je*enog pojma."

Pritom je, naravno, mislila da nitko od nas nema pojma o tome kako funkcionira njihova veza te da smo smiješno povjerovali da su stvarno prekinuli. Jer možda ipak nisu? 

'NEVJEROJATNO'

Sličnu je stvar na Instagramu objavio i Cole, koji je napisao:

"NEVJEROJATNO: Cole Sprouse i Lili Reinhart konzumiraju 'tijelo' pouzdanog izvora za svoj čudni seks kult." Okej...

Naravno, sve su ovo napisali s razlogom, a kad vidite fotke s naslovnice W Magazina, na kojoj su njih dvoje maskirani u vampire, ove će vam izjave biti mrvicu jasnije.

Iako ni on ni ona nisu potvrdili ni negirali prekid, iz ovoga se svega nekako da iščitati da ipak nisu prekinuli. Ili možda jesu? Ajoj.

Žele zadržati svatko svoj identitet

Inače, za W magazin su oboje dali intervju, međutim, ne zajedno već svatko za sebe. Željeli su tako, tvrde, zadržati vlastiti identitet.

"Javno smo objavili našu vezu, međutim, to je samo mali dio onoga što čini nas kao ljude. Mi želimo vlastite, odvojene identitete", izjavila je Lili u intervjuu koji su dali još prije par mjeseci. Cole se također složio da je Lili 'svoja osoba' i da želi da i on ostane upravo takav te da njihova veza ni na koji način ne bi trebala utjecati na njihov posao i odluke.

Dobro, kužimo sve. Očito nisu prekinuli. Možda ipak jesu. To nikome više nije jasno. No, jasno je da nas sve baš dobro trolaju na Instagramu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr