Ljubav je slijepa: Ove stvari nikada nemoj napraviti zbog njega

Dreamstime
Ljudi ponekad radi nepromišljene stvari kad osjete leptiriće u trbuhu
Vidi originalni članak

Sigurna si u vašu ljubav i vjeruješ da će trajati vječno? Odlično. Čestitamo ti na tome, ali ipak na neke stvari pripazi... Ne mora sve biti kako se na prvi pogled čini...

Postoje granice koje ne bi trebala prelaziti, čak ni zbog ljubavi.

1. Nemoj se mijenjati
Prvo i osnovno! Nikad, ali baš nikad se ne mijenjaj radi ljubavi! Svaka veza trebala bi se temeljiti na kompromisu s obje strane i naravno da ćete se s vremenom oboje promijeniti. Druga se strana zaljubila u tebe onakvu kakva jesi. Ako nije tako, onda nema smisla ostati u toj vezi.

2. Nikad ne tetoviraj ime dečka!
Tetovaža nikad ne bi trebala biti dokaz vaše ljubavi! Ona ti ostaje zauvijek, a jednoga dana, htjela ti to priznati ili ne, mogla bi shvatiti da je to bila veeeelika greška...

3. Ne morate imati iste hobije
Odlično je ako imate zajedničke interese, ali ako ti odjednom počneš obožvati sve njegove hobije, brzo će shvatiti da to radiš samo radi njega i ustvari nemaš pojma o nogometu, video igricama ili nećem trećem. Biti će dovoljno da pokažeš interes da proširiš svoje znanje o tim stvarima, ali ne moraš se na silu baviti nećim što ti se ustvari ne sviđa.

4. Ne zapostavljaj druge ljude
Obitelj i prijatelji su oduvijek uz tebe i vrlo vjerojatno će ostati zauvijek. Niti zbog jednog dečka ne bi trebala zaboraviti na njih i prestati provoditi vrijeme s njima. Svi znaju da si zaljubljena i shvatit će ako sada budeš s njima provodila nešto manje vremena, ali sigurno neće imati razumijevanja za tebe ako ih potpuno zapostaviš. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr