Ljubavne lekcije: 4 stvari koje MORAŠ znati o vezama

Mnogi će ti davati savjete kako treba izgledati tvoja veza, ali mi ti donosimo pet najvažnijih ljubavnih lekcija
Vidi originalni članak

Bolje je biti solo, nego u lošoj vezi

Priznajemo, na trenutke je zaista teško biti single, ali takvi trenutci bili bi još češći (i teži!) da si u lošoj vezi u kojoj druga strana misli samo na sebe. Ako mu je stalo to će ti i pokazati, a ti ćeš znati točno na čemu si. 
Svaka je cura imala svoju fazu samovanja, ali i ako ona traje duže vrijeme to ne znači da nešto krivo radiš. S vremenom će se pojaviti onaj pravi. :)

Ne postoji savršena veza

Dobra veza zahtjeva puno truda. Teški trenutci će se pojaviti kad-tad, a tada ćete oboje trebati pokazati želju da vaša veza opstane. 
Osim kompromisa, pružanje podrške i razumijevanje, ključ su dobre veze. 

Nemoj zanemariti prijateljice zbog dečka

Svatko od nas treba prijatelje u životu i njihovu ulogu nitko ne može zamijeniti. Vaše je prijateljstvo vjerojatno postojalo i prije nego ti se dogodila velika ljubavna romansa. One su s tobom tugovale i veselile se. Upravo zato zaslužuju ostati u tvom životu. 

Kvalitetna komunikacija najbitniji je faktor

Naravno da postoje dani kada ćete se bez prekida svađati oko najbanalnijih stvari. Ipak, umjesto povišenog tona i ružnih riječi, pokušaj argumentima dokazati da si u pravu. Ako ste već započeli svađu, probajte pronaći rješenje za vaš problem. Razgovorom se sve može riješiti. Ali zapamti, treba znati i slušati.

via GIPHY

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr