Miley i Liam nakon vjenčanja zajedno imaju koliko novca?

mileyyandliam / instagram
Ovo je vrtoglava cifra!
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko prekida i mirenja, Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali su se u tajnosti u prosincu prošle godine. Fotke s vjenčanja objavili su na Instagramu, a fanovi su oduševljeni što je ovaj preslatki par napokon rekao sudbonosno da. 

Fanovi su oduševljeni

Miley, koju svi vjerojatno znate kao zvijezdu serije 'Hannah Montana', upoznala je Liama na snimanju filma 'Posljednja pjesma' 2010. godine. Otada su nekoliko puta prekidali, ali su se uvijek vraćali jedno drugome.

Koliko par 'vrijedi' nakon vjenčanja?

Nakon što su se vjenčali pričalo se o tome koliko su savršen par, ali i o tome koliko novaca sada zajedno vrijede. I, prema nekim procjenama, ta cifra doseže čak 186 milijuna dolara. Vrtoglavih! Nemamo pojma što bismo s tolikim novcem da ga imamo... Ili?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr