''Najbolja frendica me poljubila u usta, što da radim?''

Dreamstime
Prijateljica te poljubila i zbog tog si totalno zbunjena? Frend ti je oteo curu i ne znaš kako mu oprostiti? Ne možeš s mamom razgovarati o svojim problemima? Naša SOS Milana priskače u pomoć
Vidi originalni članak

P: Doživjela sam nešto jako čudno. Kad sam neki dan bila kod najbolje prijateljice, ona se nagnula prema meni i poljubila me u usta. Nisam se branila, ali više zato što sam se od šoka ukočila nego što bih uživala u tom poljupcu. Vrlo brzo nakon toga sam se skupila doma i sad ne znam što misliti o svemu tome. Je li moja prijateljica lezbijka?Je li me poljubila iz štosa, iz eksperimenta? Misli li da ćemo nas dvije biti u ljubavnoj vezi? Otkad znam za sebe, zanimaju me samo dečki i nikad nisam doživljavala cure kao neku sferu svog ljubavnog interesa. Otkad se to dogodilo, nisam nazvala prijateljicu, ni ona mene, premda se inače čujemo svaki dan. Fali mi kao prijateljica, željela bih da sve izgladimo i da opet bude sve kao prije. Što da radim?

O: S obzirom da ste najbolje prijateljice, bilo bi najpametnije da razgovarate o tom događaju, to više što ste obje nakon njega zbunjene. O tome svjedoči činjenica što se niste čule od tada. Moraš svakako nazvati prijateljicu, naći se s njom i ispričati joj kako se osjećaš u vezi s tim poljupcem. Kome ćeš povjeriti svoje osjećaje ako ne bliskoj osobi? Reci joj slobodno da si malo zbunjena nakon tog poljupca, ali da sasvim sigurno nisi netko tko bi se upustio u neku vezu sa svojim spolom.

Pitaj prijateljicu je li za nju taj poljubac bio igra ili ti je nešto htjela njime poručiti. Reci joj da će ona uvijek imati tvoje prijateljstvo, ali ako je budu zanimale cure, takvu će vezu trebati potražiti s nekom drugom djevojkom. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr