Nevjerojatne činjenice za koje ćete misliti da zasigurno nisu točne

giphy
Jeste li znali da kad pucnete prstima, zvuk stvori srednji prst kad udari u dlan, a ne kad udari u palac? #mindblown Za ostale činjenice koje ćete odmah htjeti isprobati, čitajte dalje...
Vidi originalni članak

via GIPHY

Za sve Potterheadse, jeste li znali da Harry Potter ima isto godina kao i Kim Kardashian? Prema J.K. Rowling, ima.

via GIPHY

Laurence Fishburne, but Russell Crowe, Samuel L. Jackson i Sean Connery odbili su ulogu Morpheusa u filmu Matrix. Suckers

via GIPHY

Nakon prikazivanja crtića 'Potraga za Nemom', toliko je ljudi kupilo ribe klaun da su u nekim područjima skoro izumrle.

via GIPHY

Više od 20 godina je prošlo od prvog prikazivanja horora 'Vrisak', ne želimo vas plašiti, ali jeste li znali da je film inspiriran stvarnim događajima?

via GIPHY

Barbie nije poput pjevačice Cher da ima samo jedno ime. Barbie se zapravo zove Barbara Millicent Roberts i u horoskopu je riba. A Ken se zove Ken Carson i isto je riba u horoskopu.

via GIPHY

Kultni pjevač, Elvis Presley, je bio prirodna plavuša.

via GIPHY

Barack Obama, Hillary Clinton i Martin Luther King, Jr. osvojili su više Grammyja nego Katy Perry. Osvojili su ih u kategoriji pisane riječi, a Obama ga je osvojio dva puta. Katy nijednom.

via GIPHY

Živahna komičarka Betty White je starija od narezanog kruha. Unaprijed narezani pa zapakirani kruh prvi puta se počeo prodavati u američkoj državi Missoury 1928. godine. Betty je rođena 1922.

via GIPHY

Ne možemo udahnuti i progutati u isto vrijeme.

via GIPHY

Djetinjstva su stala kad su 2004. Barbie i Ken prekinuli i Barbie je prohodala sa Blaineom. No, na Valentinovo 2011. su se pomirili i to službeno objavili na fejsu.

 

 

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr