Nije predala seminar jer je "dobila nogu", a profesor joj genijalno odgovorio

Twitter
Kada te život iznenadi, dogodi se ovo...
Vidi originalni članak

Tek kada kročite na fakultet napokon otkrijete pravo značenje i "čari" rokova. U glavama studenata najčešće između rokova i "gubitka društvenog života" stoji znak jednakosti i potpuno je nebitno radi li se o ispitnim rokovima ili pak onima za predaju seminara.

Svima je jasno da propuštanje rokova najčešće znači i gubitak prava potpisa i izlaska na ispit, a nikome nije u interesu isti predmet slušati dvije godine, zar ne?

Ipak, Rachel Harriman, 19-godišnja studentica Državnog sveučilišta Ohio je propustila rok i uspjela se izvući na nevjerojatan način! Pogađate, iskoristila je kartu "ljubavni problemi" i postala hit na društvenim mrežama.

Naime, od profesora je zatražila produljenje roka za predaju sinopsisa eseja jer ju je dečko ostavio baš dan prije roka za predaju pa se nije mogla koncentrirati na to da ga završi i pošalje na vrijeme.

Objasnila je profesoru Steigerwaldu kako je bila u potpunom neredu, nesposobna za koncentraciju i produktivnost te mu obećala da se ovakva situacija neće ponoviti jer "više nije u vezi pa neće imati s kime prekinuti iduće nedjelje". Ako ste mislili kako je ovo vrhunac priče, varate se.

Profesor je svojim odgovorio "pokorio" Internet, a glasio je ovako: "Draga Rachel, život se nekad jednostavno dogodi. Čini mi se da je ovo dobro vrijeme za otići na putovanje Europom."

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr