Nije samo za znoj: 5 trikova za što sve možeš koristiti dezić

Dreamstime
Donosimo ti trikova za što sve možeš korisiti dezodorans.
Vidi originalni članak

Sastavni dio naše higijene i stvarčica bez koje ne možemo živjeti svakako je dezodoran. Ukoliko ne znaš, ovo su definitivno stvari koje bi svi trebali znati o dezodoranu! No, osim ispod pazuha, dezić možeš iskoristiti u mnoge druge svrhe. Evo i koje su to.

via GIPHY

1. Na nogama. Ako imaš problema sa znojenjem stopala i neugudnog mirisa, nemoj se ustručavati staviti dezić upravo na njih. Nanesi ih prije izlaska iz kuće, te naravno onda imaj jedan dezić u sticku isključivo za noge. 

2. Između bedra. Nanesi dezić između bedra i spriječi trljanje i iritaciju kože pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci. Isto možeš primijeniti između grudi. 

3. Na rukama. Kako bi izbjegao/la ljepljive i znojne ruke na njih nanesi dezodoran u sticku. Ovo je odličan trik ako ideš na neki tulum gdje se nalazi tvoja simpatija, a ti svakako ne želiš imati znojne ruke. 

4. Nakon uboda komarca. Zahvaljujući svojim smirujućim sastojcima, dezodoran može ublažiti stanje kože nakon uboda komarca. Sjeti se ovog sljedeći put kad te upikne komarac i kad se panično svrbiš i urezuješ s noktom iksiće po tijelu.  

5. Za prištiće. Slična stvar je i s bubuljicama koje ti izbiju preko noći. Nanesi dezedoran (opet u sticku) na prištić, pusti ga da se suši barem desetak minuta, a potom ga prekrij korektorom. 

Nije se depilirala godinu dana, a muž ju podržava u tome.

 

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr