Niste više skupa, a sad ga želiš nazad? Znamo kako to učiniti bez da izgubiš ponos

Facebook/screenshot
Svaki korak koji planiraš napraviti u pokušaju da probudiš staru ljubav pomno isplaniraj
Vidi originalni članak

Ostavio te dečko, a ti prema njemu i dalje gajiš jake osjećaje? Sasvim je prirodno i normalno da ga želiš vratiti natrag i pokušati obnoviti vezu.

Kako bi vratila ono što ste nekad imali i dokazala mu da ste stvoreni jedno za drugo, trebaš se itekako potruditi. No pritom moraš biti jako oprezna.
Zapamti - očajni potezi nikako ne dolaze u obzir

Svaki korak koji planiraš napraviti u pokušaju da probudiš staru ljubav pomno isplaniraj. Naime, tanka je granica između suptilno nog dokazivanja da ga još voliš i napornog uhođenja zbog kojeg bi mogla samo pokvariti sliku koju je dosad imao o tebi.

Iako vjerujemo da se poslije ružnog prekida užasno osjećaš, nemoj ni pod razno povlačiti očajne poteze. Pa čak ni onda kad se smatraš krivom za prekid. Nikad ga nemoj preklinjati da te primi natrag i plakati. To učini iza zatvorenih vrata, uz omiljene srcedrapateljske hitove i svakako na ramenu najbolje prijateljice, sestre ili mame. Budi svoja, zadrži samopoštovanje i probaj istaknuti ono što je oduvijek volio kod tebe. Nemoj se koristiti jeftinim trikovima i ucjenama te misliti da ćeš mu, ako zavodiš njegova najboljeg prijatelja, pomoći da shvati što je izgubio. 

Toliko nisko nemoj se spuštati jer takvih poteza nitko nije vrijedan. Postoji mogućnost da će nakon samo jednog iskrenog razgovora stvari ponovno sjesti na svoje mjesto, ali vrlo je lako moguće da ćeš prenapadnim ponašanjem i dosađivanjem samo produljiti agoniju i pasti u njegovim očima. Stoga, ako si čvrsto odlučila da želiš svojeg bivšeg dečka natrag, dvaput promisli pa kreni u napad. A kako bi što elegantnije izvela svoj plan, mi ti otkrivamo šest stvari koje ni pod razno ne smiješ činiti. No ako vidiš da vezi spasa nema, “glavu gore” i kreni dalje. Tko zna? Možda te negdje čeka princ na bijelom konju kojeg još još nisi ni upoznala. 

Ne izjavljuj ljubav preko 'fejsa'

Kad bi svi saznali koji su vaši ljubavni nadimci ili omiljeno mjesto na kojem ste se sastajali, mogla bi reći da hodaš sa svim frendovima na ‘fejsu’. Sačuvaj intimu samo za vas dvoje. 

Nemoj biti očajna

Nemoj ga unedogled opsjedati pozivima i porukama sve dok ne odgovori. Moraš zadržati mjeru jer je vrlo tanka granica između pristojnog udvaranja i uhođenja. Pa ne bi valjda željela da pomisli kako si postala naporna i očajna? Sigurni smo da ne. 

Ne jadaj se njegovoj mami

Ako si tijekom veze bila super frendica s njegovom sestrom, a njegova te mama obožavala, nemoj očekivati da će nakon prekida tješiti tebe. Oni su na njegovoj strani, čak i onda ako su svjesni da te je povrijedio. 

Ne pristaj na njegove zahtjeve

Ako nakon tvojeg pokušaja da ponovno počnete vezu on predloži da to bude veza otvorenog tipa, ni pod razno nemoj pristati. Tvoji su osjećaji još jaki i znaš koliko ga voliš, a ako pristaneš na ovakav oblik veze, ljubo - mora će te proždirati.

Ne traži sažaljenje

Jasno nam je da se nakon prekida osjećaš kao “odbačena krpa”. No on to ne mora znati. Nemoj misliti da ćeš mu takvim pona - šanjem nabiti grižnju savjesti pa da će shvatiti kako je pogriješio i istoga ti trena dotrčati u zagrljaj. Ne želiš valjda da ti se vrati iz sažaljenja?

Muljanje s frendovima? O, ne!

Najgore što možeš napraviti nakon prekida jest “muljati” s njegovim frendom. Ako misliš da ćeš time skrenuti njegovu pažnju i pomoći mu da shvati što je zapravo izgubio, grdno se varaš. Zbog takvog očajničkog poteza on može samo pomisliti da je baš dobro postupio kad je prekinuo s tobom.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr