O čemu je ovisan koji horoskopski znak?

youdidnteatthat/instagram
Ribe su ovisne o svemu i svačemu, a Vodenjaci su opsjednuti novim tehnologijama. Otkrij i ti svoju ovisnost!
Vidi originalni članak

Svatko od nas ima nešto bez čega ne može i svatko je od nas poseban na neki način. Netko voli sve imati pod kontrolom, netko drugi voli riskirati jer misli da bez riskiranja ne možeš postići nešto veliko u životu, ali što kad se horoskop umiješa u sve to? Svaki horoskpski znak slab je na nešto. Ovo su ovisnosti i slabosti svakog horoskopskog znaka, piše Your Tango.

1. Ovan

Ovnosi obožavaju riskirati! To im daje smisao životu i budi energiju u njima, a najgore što im se može dogoditi, smatraju, je da žive dosadan i neuzbudljiv, predvidljiv život. Što više novih i uzbudljivih stvari imaju za isprobati, to su sretniji i zadovoljniji životom. I pod 'rizik' ne mislimo uvijek na opasne stvari. Sama činjenica da žive život bez previše straha daje im dovoljno uzbuđenja da budu sretni.

2. Bik

via GIPHY

Bikovi ne vole riskirati, ali si zato vole ugađati kad god i kako god stignu. Obožavaju ukusnu hranu, masaže, odmor, mirisne svijeće, čitanje knjiga uz šalicu toplog kakaa, često sami sebi kupuju cvijeće i slične sitnice... To im daje smisao, takve male, ali važne stvari. Njima je najbolje kad mogu uzeti dan za sebe i otići u spa centar na relaksaciju ili si spa centar i toplu kupku jednostavno naprave kod kuće.

3. Blizanci

Blizanci su ovisni o društvenim mrežama, čak i ako to ne žele priznati samima sebi i drugima oko sebe. Oni vole komentirati objave na društvenim mrežama, vole da se čuje i vidi njihovo mišljenje i vole ga dijeliti sa svima. Oni će partnera prije potražiti na Tinderu nego u nekom kafiću, a ne smeta im ni činjenica da ponekad ne mogu spavati jer su satima prije odlaska u krevet 'visjeli na Instagramu.

4. Rak

via GIPHY

Rakovi su ovisni o ljudima koji nisu dobri za njih. Radije će biti s nekime tko je 'slomljen' i pokušat će ga popraviti nego da nađu nekoga tko je već relativno sređena osoba. Oni u veze ulažu sve što imaju, čak i ako njihov partner ili partnerica ne čine isto. Teško će napustiti nekoga tko je loš za njih, radije će se svojski truditi da ta veza uspije pod svaku cijenu. Oni smatraju da ljubav može popraviti baš sve i baš svakoga.

5. Lav

Lavovi su ovisni o pažnji. Žele uvijek biti u centru pozornosti i ne podnose kad ih ljudi ne primjećuju i ne slušaju. Oni od svega mogu napraviti dramu i show, a najbolje što mogu nekome pokloniti, smatraju oni, je njihova prisutnost. Kad oni uđu u prostoriju žele biti primijećeni i trude se da to zaista i bude tako, uvijek.

6. Djevica

via GIPHY

Djevice žive za to da uvijek budu u pravu i vole biti najpametniji u prostoriji. Za njih je znanje zaista moć, a na njihovu sreću jako brzo uče i upijaju, pa zaista mogu prosipati znanje gdje god dođu. Sve što rade oni rade najbolje i uvijek daju sto posto od sebe, a poraz za njih nije opcija.

7. Vaga

via GIPHY

Vage su opsjednute svojim mobitelima, a najviše od svega vole se dopisivati na društvenim mrežama. Čak i kad se usred pune prostorije osjećaju neugodno, oni će se osloniti na svoj mobitel kako bi se izvukli iz neugodne situacije. Također, imaju aplikacije za apsolutno sve i one su im rješenje za sve nedoumice. 

8. Škorpion

Škorpioni su obično zavodnici i obožavaju sve što ima veze s ljubavi. Jako su strastveni, a najbolji pokloni su im zagrljaji, poljupci i vođenje ljubavi s pravom osobom. Njima seksualni život u vezi nikada ne pati jer uvijek znaju kako upaliti onu posebnu iskru bez koje im ništa nema smisla. 

9. Strijelac

via GIPHY

Strijelci su ovisni o novim iskustvima i izazovima. Ako su predugo na jednom te istom mjestu, ne osjećaju se dobro. Neprestano su im potrebne promjene kako bi se osjećali živima, a putovanja su im obavezna stvar u životu. Ako niste sigurni što pokloniti Strijelcu u svom životu za rođendan, odvedite ga na neki izlet. To će ih oduševiti.

10. Jarac

Jarci su apsolutno opsjednuti poslom. Za njih je posao sve, a karijeru grade s najviše entuzijazma na svijetu. No, zbog te svoje opsjednutosti poslom često zanemaruju ljude u svom životu, ali i sami sebe, pa im privatni život itekako pati. Previše pažnje posvećuju poslu čak i kad nisu na poslu (ili na fakultetu i u školi), pa im se dogodi da čak zaborave jesti ili otići na WC jer su se toliko zadubili u neki zadatak.

11. Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci su opsjednuti novim tehnologijama i moraju biti upućeni u sve novosti. Ako je jučer izašao novi iPhone, oni ga moraju imati danas, a tehnologije ih inspiriraju da budu kreativniji, bolji i napredniji u svom životu. I ni jedna promjena ih ne može iznenaditi niti dočekati nespremnima.

12. Ribe

Ribe imaju mnogo ovisnosti, a to na što će se fokusirati u određenom trenutku ovisi o njihovu raspoloženju. Ponekad je to nezdrava hrana, ponekad gledanje serija, ponekad izlasci... Ako su posebno inspirirani previše će se posvetiti poslu i zaboraviti sve ostalo, a ako su nesretni, onda će poželjeti prespavati cijeli tjedan. Također, Ribe su ovisne o ljubavi. Ali, kako su prevrtljive, nikad ne znate za što će se zakačiti koji dan...

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Posjeti joomboos.24sata.hr