O ne, evo ih opet: Shawn i Camila uhvaćeni kako se ljube

screenshot/instagram
Ovo nas jako podsjeća na onaj njihov video s Instagrama od prije par mjeseci...
Vidi originalni članak

Sjećate li se onog pomalo čudnog videa Shawna Mendesa i Camile Cabello s Instagrama? Pričamo o onom videu na kojem se strastveno ljube, da. E pa sad su uhvaćeni u sličnoj situaciji, samo u jednom restoranu, a video je ovoga puta objavio TMZ, gdje ga možete i pogledati. 

Flashback na 'onaj video s Instagrama'

S obzirom na to da je 2019. godina bila u znaku njih dvoje, odlučili su je "zatvoriti u velikom stilu". Tako su ovoga puta uhvaćeni kako se strastveno ljube u restoranu Chubby's Jamaican kitchen u Torontu, gdje nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga, i zelenih salata koje su večerali.

Iako su mnogi na početku sumnjali u njihovu vezu, a neki i dalje tvrde da uopće nisu zajedno, već fejkaju vezu zbog promocije zajedničke pjesme 'Senorita', ovakvi primjeri nam pokazuju suprotno.

Teorije zavjere 

Prvi puta su se oglasili vezano uz ovakve teorije zavjere upravo 'onim čudnim videom' na Instagramu, a eto, ni dan danas ne skidaju ruke jedno s drugoga. A i 'Senorita' već odavno nije novi hit pa ne vjerujemo da bi fejkali ovako dugo poslije njezinog izlaska...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr