Ova 4 horoskopska znaka misle da su najpametniji

annihaase/instagram
Ako se pitaš jesi li među njima, čitaj dalje i provjeri...
Vidi originalni članak

YourTango donosi popis ta četiri najtvrdoglavija horoskopska znaka. Jesi među njima?

1. Bik

Bikovi u svaku raspravu ulaze s mišlju da su oni najpametniji i da sigurno oni ne mogu biti u krivu. Čak i ako ih razuvjerite argumentima, za njih će i dalje njihova 'istina' biti jedina. I jako ih je teško pobijediti u svađi baš iz tog razloga...

2. Lav

Lavovi uvijek moraju biti u centru pažnje jer su jednostavno takvi, rođeni su vođe i žele da svi slijede njihovo mišljenje. Mogu postati jako neugodni kad se krenete raspravljati s njima, pa to možda i nije najbolji odabir.

3. Ovan

Kad si nešto zacrtaju, Ovnovi će napraviti sve da to ostvare. Čak i kad na sredini puta shvate da možda ne idu u dobrom smjeru i da njihovo mišljenje i put možda nisu ispravni, neće odustajati od svojih principa. I iako je to njihova prednost, često im je i velika mana.

4. Vodenjak

Iako su inače prilično otvoreni i prihvaćaju razna mišljenja, kad je riječ o nečemu do čega im je stalo, čvrsto će stajati iza vlastitih stavova i mišljenja. Ako su to neki važni životni principi, nitko na svijetu im neće promijeniti mišljenje. Nitko.

Pogledaj novi video s JoomBoosa:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr