Ova 4 znaka nesigurnost iskazuju vrijeđanjem drugih

canva
Ova četiri znaka horoskopa često vrijeđaju druge jer se sami u svojoj koži osjećaju nesigurno i ranjivo. Evo o kome se rade, tvrde astrolozi
Vidi originalni članak

Ovan

Ovnovi često napadaju druge kad se osjećaju ranjivo, kako bi povratili taj neki osjećaj snage koji im nedostaje. Iako svoje nesigurnosti vješto skrivaju duboko u sebi, kad se nađu pred zidom, obično im je instinktivna reakcija - napad na nekog drugog. Iako im možda nije namjera nekoga povrijediti, vrijeđanje je ponekad jedini način na koji se znaju nositi s vlastitim strahovima.

via GIPHY

Blizanci

S obzirom na to da su vrlo komunikativni i dobri s riječima, blizanci u svađi upravo riječi koriste kao oružje pa se 'razbacuju' sarkazmom i cinizmom. Ponekad uopće ne promisle dva puta prije nego nešto kažu, pa to često ispadne bezobrazno. Kad se osjećaju nesigurno, lakše im je okrenuti priču na druge, kako se ne bi otkrile njihove mane. 

Lav

Ako nešto ne podnose, lavovi svakako ne podnose kritiku, pa kad ih netko krene kritizirati, čak i argumentima, njihova se obrana pretvara u napad. Žele izgraditi sliku o sebi kao o snažnim i nepokolebljivim pojedincima, pa vrijeđanjem drugih često grade takav imidž. No, iza njihove arogancije često se krije upravo ta velika vlastita nesigurnost.

via GIPHY

Škorpion

Škorpioni su općenito podosta sumnjičavi pojedinci pa često zauzimaju obrambeni stav prema drugima, koji može djelovati jako bahato i arogantno. Prema drugima su u sukobima jako oštri i svojim riječima često jako povrijede druge. No, u isto su vrijeme i jako misteriozni, pa

Posjeti joomboos.24sata.hr