Ove stvari sigurno znaš ako si beba obitelji

https://www.instagram.com/juezanfayeerika
Kada si najmlađi u obitelji imaš puno koristi od toga, ali s time dolaze i problemi. Ako si najmlađe dijete u obitelji sigurno se možeš poistovjetiti s ovim stvarima.
Vidi originalni članak

1. Sve ti prolazi bez problema

Tvoji roditelji su sve već prošli sa tvojim starijim braćom ili sestrama, pa su s tobom najblaži i uvijek možeš napraviti većinu toga što poželiš. 

2. Roditelji očekuju puno od tebe

Baš ako su tvoji stariji braća i sestre bili dobri u školi ili nekom području, roditelji očekuju od tebe da isto tako budeš dobar. Not cool! 

via GIPHY

3. Sve naučiš od starije braće i sestara

Neke stvari danas ne bi znao da nije bilo tvog starijeg brata ili sestre. Bolje da si naučio tako nego na teži način. 

4. Stalno te sramote

Sestra je svima rekla kako još uvijek spavaš s upaljenim svjetlom. Ups!

via GIPHY

5. Uvijek imaš nekoga da ti čuva leđa

U bilo kojoj situaciji znaš da nisi sam i da će ti netko pomoći u problemu. Stariji braća i sestre su savršeni u takvim situacijama. 

 

6 znakova da je tvoj najbolji prijatelj/ica zaljubljena u tebe

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 


 

Posjeti joomboos.24sata.hr